/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Hiiligrillit

Hiiligrilli on loistava valinta kun haluat mukavaa vapaa-ajanviettoa ja aidointa grillauksen makua. Valitse suurempi hiiligrilli terassille tai kesämökille ja yksinkertaisempi kannettava grilli mukaan retkille. Hanki omasi Cervera :lta ja valmista herkulliset kesäateriat milloin ja missä tahansa!
Hiiligrillit
Hiiligrillit
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
24673 tuotteita
Näyttää 40 / 24673 tuotetta
Kamado Joe hiiligrilli Big Joe 2 punainen pyöreä hiiligrilli pallogrilli kanan grillaus

Hiiligrillit

Hiiligrillissä grillaamiseen tarvitaan hiiltä ja hieman kärsivällisyyttä. Kun olet saanut aikaan tasaisen ja sopivan lämpöisen hiilloksen, saat myös herkullisen grillauslopputuloksen. Monet tykkäävät juuri siitä, että hiiligrillin aito hiillos tuo ruokaan upean, ainutlaatuisen maun.
Meiltä löydät muun muassa pallogrillit, pöytägrillit, savuttomat hiiligrillit ja kokoontaitettavat grillit. Useita suosittuja tuotemerkkejä, kuten Landmann, Mustang, Muurikka ja Steba.

Pallogrillit

Pallogrilli on monille grillauksen symboli. Se sopii niin kesämökin pihaan kuin kotisi terassille. Pallogrilli on usein melko kevyt ja vie vähän tilaa, joten se on myös helppo pakata mukaan esimerkiksi matkalle tai retkelle.
Pallogrillit ovat huomattavasti edullisempia kuin esimerkiksi kaasugrillit ja sähkögrillit. Valikoimasta löytyy tietysti myös kehittyneempiä vaihtoehtoja korkeammassa hintaluokassa, kuten grillitynnyrit. Grillitynnyri on hiiligrilli sinulle, joka haluat hieman enemmän luksusta grillaushetkiisi.
Landmann grillchef pallogrilli hiiligrilli 43 cm musta musta

Miten pallogrilliä käytetään?

Me Cervera :lla haluamme, että kaikki saavat pallogrillillä grillaamisesta kaiken irti. Olemme siksi koonneet kolme eri menetelmää pallogrillillä grillaamiseen. Menetelmiä löytyy tietenkin useampia, mutta näillä menetelmillä pääset jo pitkälle. Mitä menetelmää juuri sinun tulee käyttää riippuu siitä, mitä aiot grillata.
napoleon hiiligrilli pro22k pallogrilli grillatut vihannekset grillattu liha
kamado sumo hiiligrilli pallogrilli grillattu broileri grillivartaat

Suora grillaus

Tämä soveltuu makkaroiden, kasviksien ja hieman pienempien lihapalojen, kuten hampurilaispihvien ja kanan grillaamiseen. Suorassa grillauksessa ruoka grillataan suoraan lämmönlähteen yläpuolella. Kypsennysaika on lyhyt, alle 20 minuuttia.
Hiillos on valmis grillaukseen silloin, kun liekki on sammunut ja hiillos on muuttunut tummanharmaaksi tuhkaksi. Tämä kestää yleensä noin 20-25 minuuttia.

Epäsuora grillaus

Tämä soveltuu muun muassa pitkää kypsennysaikaa vaativille lihoille, kuten kokonaisille fileille ja broilerille. Epäsuorassa grillauksessa lämpö tulee grillattavan tuotteen sivuilta ja parhaan tuloksen saat grillaamalla kansi päällä. Kypsennysaika on yli 20 minuuttia.
Kuten suorassa grillauksessa on hiillos valmis grillaukseen silloin, kun liekki on sammunut ja hiillos on muuttunut tummanharmaaksi tuhkaksi. Hiilet asetetaan joko renkaaksi grillin reunoille tai vastakkaiselle laidalle grillattavasta lihasta.

50/50- menetelmä

Tällä menetelmällä kypsennät ruoan yhtä aikaa sekä suoralla että epäsuoralla lämmöllä. Liha ruskistetaan ensin kuumien brikettien/hiilien päällä ja siirretään tämän jälkeen kypsymään epäsuoraan lämpöön. 50/50-menetelmä soveltuu esimerkiksi broilerin rintafileen ja makkaroiden kypsentämiseen.

Grillihiilet tai briketit

Hiiligrillin polttoaineena käytetään hiiltä tai brikettejä. Ne ovat ulkonäöltään hyvin samankaltaisia, mutta eroavat hieman toiminnaltaan. Briketit ovat kompakteja ja niiden syttyminen on hidasta. Ne antavat toki voimakkaamman lämmön ja palavat hiiltä kauemmin, joten ne soveltuvat mainiosti pidempiaikaiseen tai aktiivisempaan grillaukseen.

Pöytägrillit

Pöytägrillit ovat saatavilla sekä sisä- että ulkokäyttöön. Pienen koonsa ansiosta grillaaminen sujuu myös ruokapöydän ääressä, jolloin grillaamisesta tulee entistä sosiaalisempaa ja mukavampaa.
Eva Solo pöytägrilli valkoinen pyöreä