/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Pizzauunit & Savustimet

Savustettu kala vai kenties klassikkopizza Margherita? Molempien valmistukseen löydät tuotteet meiltä. Savustimet ja pizzauunit ovat kätevät niin arjessa kuin juhlassa. Mikä onkaan parempaa kuin maukkaat pitsat ja juomat ystävien kanssa?
Pizzauunit & Savustimet
Pizzauunit & Savustimet
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
17 tuotteita
Näyttää 17 / 17 tuotetta

Pizzauunit & Savustimet

Meiltä löytyy savustimet ja pizzauunit jokaiseen makuun. Sinä, joka haluat savustettuja raaka-aineita ja täydellistä pizzaa, olet tullut oikeaan paikkaan. Savustimella ja pizzauunilla on mahdollisuus valmistaa ruokaa monilla eri tavoilla. Uskalla kokeilla savustaa eri aineksia ja valmistaa pizzaa erityyppisillä taikinoilla ja sitten päälle vaikkapa kauden täytteitä.

Savustimet

Savustimet, savustuskaapit, savustuslaatikot ja savustuspöntöt antavat helposti ruoalle täysin erilaisen luonteen. Sähkösavustin on todella helppokäyttöinen.

Savustin sähköllä

Sinun ei tarvitse laittaa savustuslastuja grilliin ja odottaa täydellistä savua. Ruoan savustaminen sähkösavustimella on helppoa.

Savustuslaatikko tai savustuspönttö ulkokäyttöön

Savustimia tulee käyttää vain ulkona. On tärkeää muistaa, että savukaappia ei saa sijoittaa avotulen tai polttimen viereen. Tietyt savustimet ovat pienempiä ja siksi niitä on helppo liikuttaa. Ne sopivat täydellisesti, jos haluat ottaa savukaapin mukaasi asuntovaunuun tai veneeseen.

Mitä voi savustaa?

Itse asiassa voit kokeilla savustaa lähes mitä tahansa. Yleensä on suosittua savustaa kalaa, lihaa ja vihanneksia. Älä epäröi testailla erilaisia savustusmahdollisuuksia!

Savustuskaapit ja savustuspöntöt tunnetuilta tuotemerkeiltä

Meillä on savustimet suosituilta tuotemerkeiltä, ​​kuten Muurikka, Orange County Smokers ja Mustang. Jokainen tuottaa täydellisistä savua, jolla saa kätevästi savustettua ruokaa.

Pizzauunit

Pizzan ystävälle oma pizzauuni on täydellinen. Pizzauunilla on helppo valmistaa täydellinen pizza. Kutsu ystävät ja perhe viettämään pizzailtaa! Pizza sopii aina niin arkeen kuin juhlaankin. Ja pizzaa tai pitsaa, on vaikeaa valmistaa väärällä tavalla! Valitse haluamasi täytteet ja valmista suosikkipizzasi.

Pizzauuni ulkona

Jos sinulla on kaasugrilli, voit ostaa grillin päälle erillisen pizzauunin. Tee pizzaa puutarhassa ja kutsu naapurit. Pizzan valmistaminen pizzauunissa sopii yhtä hyvin isoihin puutarhajuhliin kuin perheen pienemmälle päivälliselle.

Pizzauuni kotona

Meiltä Cerveralta löydät myös pienemmät pizzauunit, jotka voit sijoittaa sisätiloihin. Ariete -tuotemerkin pizzauunimme sopivat täydellisesti keittiöön. Voit myös ottaa uunin mukaasi, jos olet esimerkiksi lähdössä kesämökille. Pizzan valmistamisen lisäksi voit grillata kanaa ja paistaa leipää pizzauunissa.