/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Piirakkavuoat

Piirakkavuoka on erinomainen valinta niin makeiden kuin suolaisten piirakoiden valmistukseen. Meiltä löydät piirakkavuoat kaikkiin tilanteisiin, sekä klassiset pyöreät vuoat että suorakulmaiset piirakkavuoat. Tutustu valikoimaamme ja valitse itsellesi sopivin vuoka!
Piirakkavuoat
Piirakkavuoat
Saatavilla
Tuotemerkki

    A

  • B

Tuoteryhmä
Suunnittelija
Materiaali
Väri
Hinta
62 tuotteita
Näyttää 40 / 62 tuotetta
Arabia Uunikokki piirakkavuoka valkoinen suolainen piirakka pöydällä

Piirakkavuoat

Kotitekoinen piirakka miellyttää meistä useimpia. Kun suolaisen piirakan viereen asetellaan kourallinen salaattia, se maistuu illanistujaisissa, kevyenä lounaana tai vaikkapa välipalana. Piirakka on myös täydellinen ruokaisa tarjottava esimerkiksi juhlatilaisuuksissa.
Piirakoita löytyy monenlaisia, mutta myös piirakkavuoissa riittää valinnanvaraa. Meiltä Cerveralta löytyy laaja valikoima eri värejä, kokoja ja materiaaleja. Oikea piirakkavuoka vaikuttaa ratkaisevasti lopputulokseen, joten on hyvä valita piirakkavuoka aina tilanteen mukaan.

Keraaminen piirakkavuoka

Keraaminen vuoka on klassinen, kestävä ja käytännöllinen. Kauneutensa ansiosta se on upea asettaa pöydälle osaksi kattausta. Keraamisessa vuoassa piirakat voidaan siis sekä valmistaa että tarjoilla. Kauneutensa lisäksi keraaminen piirakkavuoka tarjoaa myös upeat paisto-ominaisuudet. Piirakan paistotulos on tasainen ja pohjasta tulee houkuttelevan ruskea. Useimmat posliinista valmistetut vuoat kestävät myös erittäin korkeita lämpötiloja, jotkin piirakkavuoat kestävät lämpötiloja -30°C:sta aina 350°C:een. Keraaminen vuoka käy siis paitsi uuniin, myös pakastimeen, kunhan vain vältät suuria ja äkillisiä lämpötilan vaihteluita.

Pinnoitettu piirakkavuoka

Teflonista tai muusta tarttumattomasta materiaalista valmistetulla piirakkavuoalla vältät piirakkapohjan tai piirakkatäytteen tarttumisen vuokaan. Piirakka kypsyy tasaisesti ja saa kauniin ruskean värin. Piirakka on myös helppo irrottaa ja vuoka on helppo puhdistaa.

Tinattu piirakkavuoka


Valikoimastamme löytyy myös tinatusta teräspellistä valmistetut vuoat. Tinattu piirakkavuoka johtaa hyvin lämpöä ja paistaa pohjan tasaisen ja herkullisen vaaleanruskeaksi. Kestävän materiaalin ansiosta vuoka kestää kovaa käsittelyä ja pinta on ruostumaton.

Irtopohjainen piirakkavuoka

Irtopohjainen piirakkavuoka on erittäin käytännöllinen. Yksi vuoan etuina on se, että piirakan saa irrotettua ja siirrettyä kauniisti tarjolle esimerkiksi tarjoiluvadille. Irtopohjainen piirakkavuoka helpottaa myös piirakan leikkaamista.
Arabia Uunikokki Piirakkavuoka makea piirakka
Masterclass piirakkavuoka silikoni silikoninen piirakkavuoka punainen ja musta
Masterclass piirakkavuoka irtopohja irtopohjainen vuoka piirakka
Le Creuset Signature sarjan piirakkavuoka vihreä omenapiirakka

Le Creuset :in piirakkavuoat

Le Creuset on tunnettu heidän laadukkaista ja värikkäistä keittiövälineistä. Lasitetusta kivitavarasta valmistetut tuotteet ovat kestäviä ja hyvin hoidettuna lähes elinikäisiä. Le Creusetin piirakkavuoat kestävät lämpötiloja -18 C:sta aina 260°C:een. On toki tärkeää, että vältät suuria ja äkillisiä lämpötilan vaihteluita.
Kivitavara on kaunis ja luotettava materiaali. Kun investoit Le Creuset :in piirakkavuokaan iskee helposti himo laajentaa Le Creuset- kokoelmaa.
Masterclass pienet piirakat pieni piirakkavuoka

Pienet piirakkavuoat

Pieni piirakkavuoka on täydellinen annoskokoisten piirakoiden valmistukseen, jotka sopivat esimerkiksi brunssille tai piknikille. Annoskokoisessa vuossa voit valmistaa sekä alku- että jälkiruokia. Meidän valikoimasta löytyy pieniä piirakkavuokia useassa eri materiaalissa, kuten kivitavara, metalli ja hiiliteräs, joten meiltä löydät varmasti tarpeisiisi sopivan piirakkavuoan.