/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Uunivuoat & Uuniastiat

Luo keittiöösi ihana lasagnen tai uunijuuresten tuoksu! Voit valmistaa myös suussa sulavaa piirakkaa kesäiseen kahvipöytään. Kestävät uunivuoat ja uuniastiat ovat käytännöllisiä sekä leivontaan että ruoanlaittoon.
Uunivuoat & Uuniastiat
Uunivuoat & Uuniastiat
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Färg
Pris
436 tuotteita
Näyttää 40 / 436 tuotetta

Uunivuoat & Uuniastiat

Useimmilla uunivuoilla ja uuniastioilla on useita eri käyttötarkoituksia. Niillä kypsennät kätevästi kasviksia, lihaa, kalaa, ruoka- tai jälkiruokapiirakan. Ethän unohda perinteistä makaronilaatikkoa tai juhlavan illallisen kruunaavaa ihanaa kohokasta? Cerveralta löydät uunivuokia ja uuniastioita useassa eri koossa ja useilta eri tuotemerkeiltä.

Iso vai pieni?

Iso piirakkavuoka on hyvä vaihtoehto isommalle perheelle, viikon lounaslaatikoiden valmistamiseen tai kun vieraita saapuu syömään. Jos aiot valmistaa juureksia uunissa, on tavallista, että ne kutistuvat hieman. Lisää juuresten määrää, sillä mieluummin liian paljon kuin liian vähän. Juuri tähän iso vuoka on paras vaihtoehto. Minipiirakkavuoka sopii joko ruoka- tai jälkiruokapiirakan valmistamiseen. Näin jokainen päivällisvieras saa oman vuoan. Monissa piirakkavuoissa on irrotettava pohja ja ne on valmistettu materiaaleista, jotka kestävät sekä uunin lämpöä että pakastimen kylmää lämpötilaa. Täydellinen, jos haluat tehdä yksittäisiä annoksia. Näin voit tarvittaessa ottaa niitä esille pakkasesta. Pieni piirakkavuoka on myös fiksu valinta sinulle, jolla on miniuuni.

Kannellinen uunivuoka

Isompi kannellinen uunivuoka sopii erinomaisesti pitkiin kypsennysaikoihin. Laita kaikki ainekset vuokaan ja laita uuniin tai anna kiehua liedellä, kun teet jotain muuta itse.
Pieni kannellinen piirakkavuoka säilyttää lämmön hyvin. Kansi on hyvä myös, jos haluat luoda pienen yllätyksen niille, joita olet kutsunut päivälliselle. Pieni kannellinen uunivuoka on myös hyvä vaihtoehto pienen annoksen gratinoimiseen tai sen käyttämiseen Crème brûlée -vuokana. Le Creuset -tuotemerkillä on kansilla varustettuja uunivuokia useassa eri koossa.

Posliininen uunivuoka

Posliinisella piirakkavuoalla voit valita piirakkavuoan värin, joka sopii juuri sinulle. Miksei keltainen, punainen tai musta?

Metallinen uunivuoka

Metalliset uunivuoat valmistetaan usein pellistä, ruostumattomasta- tai galvanoidusta teräksestä. Niille on yhteistä se, että ne ovat kaikki ruosteenkestäviä ja ovat siksi täydellisiä materiaaleja kotitalousvälineisiin.

Uunivuoka tarttumattomalla pinnoitteella

Tarttumattomalla non-stick pinnoitteella varustettu uunivuoka on täydellinen vaihtoehto sinulle, joka haluat välttää ruoan kiinni palamisen. Tarttumattomalla pinnoitteella vältät juuri tämän ja pinnoite on yleensä valmistettu teflonista tai keramiikasta. Keraaminen uunivuoka on siksi täydellinen gratiiniruoan valmistamiseen, koska muuten gratiini voi palaa helposti kiinni vuokaan.