/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Lastenhuone

Meiltä löydät sekä leluja että lastenhuoneen kalusteita, niin pienimmille kuin hieman isommillekin lapsille. Etsitpä sitten mattoa, nukkekotia tai purulelua, löydät sen täältä. Erikokoisia tuotteita ja erilaisia värejä. Sisusta ihana ja leikkisä lastenhuone sen asukkaalle ja leikkikavereille.
Lastenhuone
Lastenhuone
Finns i lager
Varumärke

    5

  • A

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
24317 tuotteita
Näyttää 40 / 24317 tuotetta

Lastenhuone

Kestävillä ja kauniilla leluilla on hauska leikkiä, ja ne toimivat hyvin myös lastenhuoneen koristeena. Meiltä löydät virkatut lelut, puiset lelut ja paljon muuta. Jos etsit leluja ja koristeita lastenhuoneeseen, olet tullut oikeaan paikkaan.

Inspiraatiota

Inspiroidu luonnosta, lapsen suosikkieläimestä tai lempiväristä sisustaessasi huonetta. Pienillä yksityiskohdilla voit muuttaa huoneen ihanaksi lastenhuoneeksi. Siihen voi riittää taulu tai juliste sekä matto tai yksinkertaisesti se, että lastenhuoneessa on leluja. Meiltä löydät ihania sisustuselementtejä, jotka antavat lastenhuoneeseen lisää sitä pientä.

Lelut

Kivat ja hauskat lelut sopivat lahjaksi. Anna ihana lelu ristiäislahjaksi tai syntymäpäivälahjaksi. Eri lelut sopivat eri ikäisille, ja tietysti myös eri lapsille. Etsitkö opetusleluja, puisia leluja tai rakennuspalikoita? Löydät ne ja paljon muuta leluvalikoimastamme. Meillä on leluja useista eri materiaaleista, kuten puusta, tekstiileistä ja posliinista.

Nukkekoti

Nukkekoti sopii täydellisesti lapselle, joka on aloittanut leikkimään myös yksin.

Vauvojen lelut

Meiltä löydät useita leluja pienille vauvoille. Uniliinat, mobilet, ja purulelut. Täydellinen lahja vastasyntyneelle tai pienelle lapselle.

Mustekala pehmolelut

Sebra -tuotemerkin virkattujen lelujen laajasta valikoimasta voit valita virkatun mustekalan, krokotiilin, koiran, norsun, peuran, kirahvin, hiiren, kanin tai kilpikonnan.

Lasten keittiö

Tunnetko pienen kokin, joka nauttii keittiössä olemisesta? Siinä tapauksessa lasten keittiö on täydellinen lahja.

Purulelu

Purulelu lastenhuoneessa tuo pienelle jotain pureskeltavaa. Jotkut purulelut ovat myös helistimiä. Purulelu on jännittävä pikkuiselle, joka on vasta alkanut tutustua maailmaan.

Lastenhuoneen sisustus

Lastenhuoneen voi sisustaa monella eri tavalla. Meiltä löydät useita erilaisia ​​sisutustuotteita- ja elementtejä lastenhuoneeseen. Valikoimassamme on matot, valaisimet, kankaasta valmistetut seinäkoristeet, viirinauhat ja koristenauhat sekä roikkuvat mobilet.

Roikkuva mobile

Roikkuva mobile sopii hyvin ripustettavaksi vaunuihin, hoitopöydälle tai pinnasängyn yläpuolelle. Täydellinen hankinta pienelle lapselle, joka saa jotain hauskaa katsottavaa. Valikoimastamme löydät useita leikkisiä ja söpöjä mobileja.

Valaisimet ja koristeet

Ihanat valaisimet sopivat täydellisesti lastenhuoneeseen. Valitse eläimiä kuvaavat valaisimet tai ehkä valaisin lempivärilläsi? Kankaasta valmistetut taulut ja julisteet voivat muuttaa lastenhuoneen tyyliä monella tapaa. Meillä on laaja valikoima kankaasta valmistettuja tauluja ja julisteita. Valitse suosikkisi tuotemerkkien ByOn, Kunskapstavlan ja Oyoy leikkisistä julisteista.

Säilytys lastenhuoneessa

Oikeanlaisella lelujen säilytyksellä on helppo pitää ne järjestyksessä. Meillä on säilytystuotteita muun muassa säilytyslaatikot ja säilytyskorit. Kun huoneessa on muutama säilytyskori, on helppo siivota sekä laittaa lelut ja tavarat säilytykseen.

Tuotemerkit

Meiltä löydät lelut, koristeet ja muut sisustustuotteet lastenhuoneeseen useilta eri tuotemerkeiltä, Dacapo Silver, Afroart, Done By Deer, Ferm Living, Littlephant, Oyoy ja Sebra.