/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Ensiapulaatikot

Kätevät ja tyylikkäät ensiapulaatikot kodin lääkekaappiin, mökille tai veneeseen. Näin voit pitää huolta, että laastareita, siteitä ja lääkkeitä on tarpeeksi. Löydä oma suosikkisi eri väristä ensiapulaatioista ja vieläpä ihastuttavalla hahmolla laatikon kannessa.
 
Saatavilla
Tuotemerkki

    i

Tuoteryhmä
Suunnittelija
Materiaali
Väri
Hinta
24883 tuotteita
Näyttää 40 / 24883 tuotetta

Ensiapulaatikot

Ensiapulaatikon tai lääkelaatikon omistamisessa on monia etuja. Jos tarvitset sidettä, on usein tärkeää, että ne kootaan yhteen paikkaan. Sama pätee lääkkeisiin. Toinen etu on se, että voit pitää tavarat järjestyksessä laatikossa. Niissä on usein erilaisia ​​lokeroita, joihin voit sijoittaa erilaiset tavarat. Ensiapulaatikko on tärkeä kotona ja suosittelemme sellaista myös autoon.

Vinkkejä ensiapulaatikon sisältöön

Se, mitä ensiapulaatikkoon kannattaisi laittaa, on monella tapaa yksilöllistä. Tässä muutama vinkki meiltä. Tietyt tuotteet ovat yleensä hyödyllisiä kaikille.

Ensiapulaatikon tärkeät tuotteet:

• Laastarit (eri kokoja).
• Sideharsoa (eri kokoja).
• Kertakäyttökäsineet (steriilit).
• Pinsetit.
• Sakset.
• Kosteuspyyhkeet.
• Paineside.
• Silmien huuhtelu.
• Silmäside (steriili).
• Hakaneulat.
• Ensiapupeite.
Muista pakata ensiapulaatikkoosi myös kipulääkkeet, voiteet ja allergialääkkeet. Ensiapulaatikot ovat erittäin käytännöllisiä onnettomuuden sattuessa ja näin auttaminen on helpompaa.

Anna lahjaksi

Jokainen tarvitsee ensiapulaatikon. Laatikko on siksi täydellinen lahjaksi hänelle, josta välität. Käytännöllinen ja tyylikäs lahja juuri kotoa omaan asuntoon muuttavalle tai sisustuksesta ja designista kiinnostuneille.

Ensiapulaatikko Solstickan

Ripusta ensiapulaatikko seinälle ja anna sen toimia mukavana sisustusyksityiskohtana. Solstickan -tuotemerkin laatikkoa haluat tuskin laittaa piiloon. Ripusta se esimerkiksi eteiseen tai kylpyhuoneeseen. Solstickan ensiapulaatikot ovat tyhjiä. Näin voit täyttää ne tarpeidesi mukaan.

Valkoinen, musta tai harmaa

Solstickan tuo esille kivoja ensiapulaatikoita, joita ei tarvitse piilottaa. Laatikoista käytetään myös usein nimeä lääkelaatikko. Valitse valkoinen, musta tai harmaa. Ne ovat puhdaslinjaisia ja tyylikkäitä. Ensiapulaatikot on koristeltu klassisella Solstickanpojken -kuviolla.

Seinälle roikkumaan

Ensiapulaatikon voi ripustaa seinälle ja se on helppo ottaa alas, jos haluat viedä sen jonnekin. Kätevä ottaa mukaan, jos matkustat asuntovaunulla tai olet menossa kesämökille.

Valmistettu teräksestä

Ensiapulaatikot ovat valmistettu jauhemaalatusta teräksestä ja sitä on saatavana useissa eri väreissä. Solstickan valikoimasta löydät myös sammuttimet ja sammutuspeitteet. Turvaa kotisi tyylikkäästi Solstickan -tuotteilla

Solstickan -tuotemerkki

Yrityksellä on laaja valikoima tuotteita kotiin. Kotisi turvaamiseen löydät palosammuttimet, sammutuspeitteet ja ensiapulaatikot sekä lääkelaatikot. Kotiisi löytyy myös muita tuotteita muun muassa trendikkäät eriväriset tulitikut, pyyhkeet, patalaput ja paljon muuta. Solstickan Design lahjoittaa osan tuotoista säätiölle, joka toimii sairaiden lasten ja vanhusten auttamiseksi. Toisin sanoen, et saa vain tyylikkäitä ja hyödyllisiä tuotteita ostamalla jotain Solstickan -tuotemerkiltä vaan se myös edistää jotakin hyvää.