/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Sammutuspeitteet

Turvallisuus on tärkeää ja sen voi luoda myös tyylillä. Ihanat palosammuttimet, sammutuspeitteet, ensiapulaatikot ja lääkelaatikot väreillä ja kuvioilla. Kätevät kotiin, kesämökille ja veneeseen. Ne on myös hienoja pitää esillä.
Sammutuspeitteet
Sammutuspeitteet
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
8 tuotteita
Näyttää 8 / 8 tuotetta

Palosammuttimet & Sammutuspeitteet

Palosammutin on tärkeä ja erikokoiset palosammuttimet eri väreillä löydät meiltä. Sammutuspeite on kätevä keittiössä, jos ruoka tai vaatteet syttyvät palamaan. Kotona on hyvä pitää myös ensiapulaatikko, josta saa tarvittavat välineet pienten ruhjeiden puhdistukseen ja peittämiseen. Valikoimastamme löytyy tunnettu tyylikäs tuotemerkki Solstickan, joka valmistaa paloturvallisuuteen liittyviä tuotteita. Muista aina lukea käyttöohjeet!

Palosammuttimet

Kotona, mökillä ja veneessä on hyvä pitää palosammuttimet. Suositeltavaa on, että talon jokaisessa kerroksessa on oma palosammutin.

Sammutuspeitteet

Ei jätä samanlaisia jälkiä niin kuin vaahtosammutin eli palosammutin. Sammutuspeitteet vievät vain vähän tilaa ja ovat käteviä laittaa keittiöön. Ne ovat helppo ottaa tarvittaessa käyttöön ja kestävät lähes 500 asteen lämpötilaa.

Ensiapulaatikot & Lääkelaatikot

Nämä tärkeät laatikot ovat kätevät, kun pitää ottaa lääkkeitä ja ensiapuvälineitä mukaan. Hyvä on tietenkin pitää kotona myös oma ensiapulaatikko. Käytännöllinen laastareille, siteille, saksille, haavan puhdistukseen ja moneen muuhun tärkeään ensiapuun. Ensiapulaatikko on hyvä hankkia myös kesämökille ja veneeseen.