/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Palosammuttimet

Valikoimastamme löydät erikokoiset palosammuttimet eri väreillä. Käytännöllinen kotona, kesämökillä ja veneessä. Hyvä yhdistelmä sammutuspeitteen kanssa. On myös hyvä hankkia ensiapulaatikko pienien onnettomuuksien varalle.
Palosammuttimet
Palosammuttimet
Saatavilla
Tuotemerkki

    B

  • C

Tuoteryhmä
Suunnittelija
Materiaali
Väri
Hinta
0 tuotteita

Palosammuttimet

Kun kotonasi on yksi tai useampi palosammutin, on sinulla hyvä suoja onnettomuustilanteissa. Tyylikäs palosammutin voi olla keskeisellä paikalla kotonasi. Jos asut monikerroksisessa kodissa, ovat palosammuttimet suositeltavia jokaisessa kerroksessa.

Palosammutin 2 kg

2 kg jauhesammutin on pieni ja siisti. Se mahtuu pieniinkin tiloihin.

Palosammutin 6 kg

6 kg jauhesammuttimella jopa sammuttimen ylempänä käsittelevä voi sammuttaa palon.

Palosammutin - valkoinen, musta tai teräs

Meiltä löydät eriväriset ja eri materiaaleista valmistetut palosammuttimet tyylikkäillä yksityiskohdilla.

Aseta palosammuttimet näkyville

Palosammuttimet tulee sijoittaa selvästi näkyviin kodissa. Ne voidaan sijoittaa kätevästi ja yksinkertaisesti sisäänkäynnin ja portaiden lähelle.

Jauhosammutin

Kun jauhesammutinta käytetään tulta vasten, tuli käyttää lämpöenergiaansa jauheen hajottamiseen. Jauhe muuttuu höyryksi ja tukahduttaa paloa. Tämän lisäksi jauhe vaikuttaa myös kemiallisesti palamisprosessiin. ABC-jauhe sisältää pääasiassa monoammoniumfosfaattia eli yhdistettä, jota ei ole luokiteltu ympäristölle tai terveydelle vaaralliseksi.

Vaahtosammutin

Vaahtosammutin tukahduttaa tulen vaahdollaan. Sammutteena on vesi ja vaahtoneste. Vaahto estää tulta saamasta happea. Kun vaahto laskeutuu tulen päälle, se estää palokaasuja tunkeutumasta sisään.Vaahtosammuttimella ei ole samaa sammutuskykyä kuin jauhesammuttimella. Vaahtosammutin, jossa on 9 litraa vaahtoa, voi sammuttaa vain puolet siitä, mitä 6 kg jauhesammutin pystyy sammuttamaan.

Solstickan palosammuttimet

Solstickan palosammuttimet löydät meiltä. Eri muodoissa ja väreissä. Mustaa, valkoista ja terästä.

Solstickan palosammuttimet 2 kg

2 kg:n palosammutin on pieni sammutin, joka sammuttaa tehokkaasti esimerkiksi kodin pienet tulipalot. Tällä sammuttimella on kokoonsa nähden markkinoiden suurin sammutusvaikutus. Tämä on luotettava jauhesammutin ja myös tyylikkään näköinen.

Solstickan palosammuttimet 6 kg

Tällä jauhesammuttimella saat markkinoiden isoimman sammutusvaikutuksen. Muihin samankokoisiin palosammuttimiin verrattuna se voi sammuttaa jopa 60 prosenttia isompia paloja kuin muut palosammuttimet. 6 kg:n palosammuttimella on sammuttamiseen tottumattomallakin mahdollisuus sammuttaa tulipalo kotona.