/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Sisustusesineet

Sisustusesineet varmasti kiinnostavat, jos sinulla on mielenkiintoa kodin sisustamiseen. Peilit ja kellot ovat käytännölliset ja sopivat jokaiseen huoneeseen. Rakenna tyyliä koristekukilla, seinäkoristeilla, puuhahmoilla sekä taidelasilla ja veistoksilla. Luo kotiisi omanlaisesi tunnelma!
Sisustusesineet
Sisustusesineet
Saatavilla
Tuotemerkki

    A

  • B

Tuoteryhmä
Suunnittelija
Materiaali
Väri
Hinta
575 tuotteita
Näyttää 40 / 575 tuotetta

Sisustusesineet

Sisustus tekee kodista juuri kodikkaan ja persoonallisen. Sisustusesineet ja koristeet sopivat usein hyvin hyllylle, pöydälle tai seinälle. Koristele tyhjät pinnat kauniilla ja koristeellisilla sisustusesineillä. Se tekee kodistasi viihtyisämmän ja kodikkaamman. Löydä juuri sinun kotiisi sopivat sisustusesineet tyylikkäillä muodoilla ja väreillä.

Koristevadit

Koristevadit tai tarjottimet voivat olla yhtä hyvin niin koristeena seinällä kuin käytännöllisenä apuna iltapäiväkahville, aamiaiselle tai illanviettoon. Keittiötasolta, pöydältä tai hyllyltä seinään päin kallistetusta koristevadista tai tarjottimesta tulee todella mukava sisustusyksityiskohta keittiöön. Lasinaluset lisäävät tyyliä kattaukseen ja suojaavat pöytää. Meiltä löydät koristevadit, lasinaluset ja tarjottimet jokaiseen makuun.

Koristekulhot

Koristekulhot ovat koristevatien ja tarjottimien tapaan tyylikkäitä ja käytännöllisiä. Koristekulo on hieno sisustusyksityiskohta mutta sitä voi käyttää myös tarjoiluun. Meiltä löydät eri materiaaleista esimerkiksi puusta ja lasista valmistettuja kulhoja. Kaunis koristekulho hedelmillä on tyylikäs olohuoneeseen.

Seinäkoristeet

Meiltä löydät seinäkoristeet jokaiseen kotiin ja huoneeseen. Tyylikkäillä kuvioilla ja sävyillä luot lisää tunnelma sisustukseen. Valitse myös omat seinäkoristeet lastenhuoneeseen. Valikoimastamme löydät hauskoja hahmoja ja värejä.

Kuivakukat

Kuivakukat ja koristekukat tekevät kodistasi todella viihtyisän. Meiltä löydät erilaisia ​​kuivattuja kukkia eri väreissä. Aseta kukat kauniiseen maljakkoon, pöydälle tai ikkunalle.

Veistokset, hahmot ja figuurit

Sisustukseen sopivat veistokset, hahmot tai figuurit luovat kotiisi haluamasi tunnelman. Kauniin veistoksen tai hahmon katseeseen on helppo tarttua. Anna sille keskeinen paikka kotona. Täydellinen sisustuskohta ja keskustelemisen aihe, kun vieraat tulevat käymään. Valikoimastamme löydät veistokset, hahmot ja figuurit erilaisiin sisustuksiin. Pirteää, klassista tai puhdaslinjaista suunnittelua.

Kellot

Kello näyttää ajan, mutta kello on usein paljon muutakin. Kello voi olla myös erittäin käytännöllinen sisustusyksityiskohta pöydällä, keittiön oven yläpuolella tai olohuoneessa. Erimalliset analogiset ja digitaaliset kellot sekä herätyskellot löydät valikoimastamme. Herätyskello on mukava sisustusyksityiskohta makuuhuoneessa ja herätyskellon avulla voit myös jättää matkapuhelimen toiseen huoneeseen nukkumaan mennessäsi. Ota yhteys Neiti Aikaan ja säädä herätyskelloosi oikea aika.

Taidelasit

Lasi voidaan kovasta pinnastaan ​​huolimatta kokea sekä pehmeänä ja liikehtivänä. Monet lasiveistokset edustavat aiheita, joista on helppo pitää ja jotka on helppo omaksua. Anna kodin taidelasin kertoa sinulle siitä kuka olet ja samalla täydentää nykyistä sisustustasi. Taidelasi on myös täydellinen lahja syntymäpäiväsankarille tai hääparille.

Julisteet

Julisteet ovat monessa kodissa osa sisustusta. Meiltä löydät erivärisiä julisteita erilaisilla kuvioilla. Kehystä julisteesi sisustukseen sopivilla kauniilla kehyksillä. Meiltä löydät sekä pieniä että hieman isompiakin julisteita kooltaan 30x40, 40x50 tai 70x100. Tutustu myös lasten julisteisiin.

Peilit

Peili on se mihin moni varmasti katsoo joka päivä. Aamulla meikkaus tai jopa hampaiden pesu vaatii omat peilinsä ja tietenkin on tärkeää myös katsastaa vaatteet ja tyyli. Meiltä löydät erikokoisia peilejä kaikkiin huoneisiin. Tyylikäs peili on myös kaunis sisustusyksityiskohta jokaisessa huoneessa.

Tuotemerkit

Meiltä löydät erityyliset sisustusesineet useilta eri merkeiltä. Voit sisustaa kotisi juuri niin kuin haluat. Tutustu sisustusesineisiin esimerkiksi tuotemerkeiltä Arne Jacobsen, Blomu, Bordallo Pinheiro, Cooee, Design House Stockholm, Georg Jensen, Gynning Design, Hay, Hoptimist, House Doctor, Iittala, Kay Bojesen, Kosta Boda, Mitt & ditt, Målerås Glasbruk, NeXtime, Normann Copenhagen , Pimpernel, Solstickan ja monilta muilta.