/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Design House Stockholm

Design House Stockholm on pohjoismaisen muotoilun klassikko, joka on perustamisvuodesta 1992 lähtien tarjonnut innovatiivisia tuotteita täynnä luonnetta ja persoonallisuutta. Valikoimasta löytyy kaikkea huonekaluista tekstiileihin ja keittiötarvikkeisiin, muun muassa suositut Astrid Lindgren mukit, Elsa Beskow astiat ja Block valaisin.
 Design House Stockholm
 Design House Stockholm
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
143 tuotteita
Näyttää 40 / 143 tuotetta

Design House Stockholm - missä luovuus ja toiminnallisuus kohtaavat

Design House Stockholm on tarjonnut pohjoismaista yksinkertaisuutta vuodesta 1992 lähtien ja on nykyään uraauurtava toimija pohjoismaisen muotoilun maailmassa. Yritys on alusta lähtien ollut esimerkkinä innovatiivisesta ja tyylikkäästä muotoilusta, joka vangitsee pohjoismaisen perinnön ajattoman kauneuden. Mallistosta löytyy tyylikkäitä sisustusesineitä, valaisimia ja astioita skandinaavisin vivahtein.
Yritys toimii suunnittelukustantajana, joka tekee yhteistyötä sekä vakiintuneiden että uusien suunnittelijoiden kanssa ympäri maailmaa. Kaikilla on oma ainutlaatuinen näkemyksensä ja omat ideansa, mutta yhteistä heille on veto skandinaaviseen muotokieleen.
Meiltä Cerveralta löydät laajan valikoiman Design Housen tyylikkäitä tuotteita, jotka noudattavat skandinaavista muotoilua. Etsitpä sitten kynttilänjalkaa, maljakkoa, lamppua, lautasta tai juomalaseja, löydät ne valikoimastamme. Osta innovatiivista sisustussuunnittelua, joka tuo kotiisi skandinaavista eleganssia!

Block valaisin

Harri Koskisen suunnittelema Block valaisin on moderni klassikko ja yksi suomalaisen muotoilun ikoneista. Idea syntyi Helsingin Taideteollisen korkeakoulun työpajassa, kun opiskelijoille annettiin tehtäväksi suunnitella lahja hääparille. Pöytävalaisin lanseerattiin vuonna 1997 ja on siitä lähtien ollut suosittu sisustusesine monien suomalaisten kodeissa.
Valaisin koostuu kahdesta valetusta lasitiilestä, joiden keskellä on tilaa hehkulampulle. Vuonna 2014 Block valaisin päivitettiin LED-hehkulampulla. Valaisin antaa vaikutelman, että se loistaa jääpalassa, mikä antaa erittäin kauniin valon ja tunnelman huoneeseen.
design house stockholm astiasto lautaset kulhot ruoan tarjoilu tarjoiluastiat
Design house stockholm block valaisin sisustus