/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

GEFU

Gefu tarjoaa innovatiivisia ja laadukkaita ruoanlaittovälineitä jokaiselle ja jokaiseen tilaisuuteen. Heidän tuotteilla saat huippulaatua, luotettavuutta sekä ruoanlaiton ja ruoan nauttimisen iloa. Gefun laajasta valikoimasta kaikki innostuneet kokit löytävät kaiken mitä he tarvitsevatkaan.
GEFU
GEFU
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
162 tuotteita
Näyttää 40 / 162 tuotetta

GEFU

Gefu on tanskalainen yritys, jonka tuotannossa yhdistyvät innovatiivisuus, originaalisuus ja laatu. He ovat tuottaneet laadukkaita ruoanlaittovälineitä yli 70 vuoden ajan. Viimeisen vuosikymmenen aikana he ovat laajentaneet valikoimaansa merkittävästi tarjoamalla perinteisten ja korkealaatuisten keittiövälineiden lisäksi uusia innovatiivisia tuotteita, joiden avulla on helppo luoda houkuttelevia ja maukkaita aterioita.
Pilkkoa, viipaloi, purista, friteeraa, mausta, muotoile, paista, koristele, tarjoile. Gefu tarjoaa innokkaille kulinaarisille taiteilijoille kaiken, mitä he keittiössä tarvitsevatkaan. Heiltä löydät laadukkaat tuotteet jokaiseen tilaisuuteen ja tapahtumaan, sunnuntai-brunssista grilli-iltaan. Myös maailman tunnetuin spiraalileikkuri löytyy Gefun valikoimasta - miljoonia kappaleita myynyt Spirelli. Spiraalileikkurilla valmistat terveellistä ja ravitsevaa spagettia porkkanoista, kurpitsasta tai muista vihanneksista.
Gefu granaattiomena sitruspuristin paras sitruspuristin
gefu teräskulho kannella hedelmät hedelmäsalaatti keittiöveitset leikkuulauta
gefu taikinakaavin ruostumaton pullataikina pitsataikina sämpylätaikina
gefu kaasupoltin creme brulee creme brulee vuoka marjat