/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Tundra

Suosittu Tundra -lasisarja on palannut Iittalan tuotantoon! Tämä kaunis astiasto koostuu lautasista, laseista, juomalaseista ja kulhoista. Astiastoa koristaa suomalaisen Oiva Toikan suunnittelema kuvio, joka muistuttaa arktista tundraa.
Tundra
Tundra

Iittala tuo takaisin nostalgisen Tundran - vanha suosikki vuodelta 1970

Oiva Toikan vuonna 1970 suunnittelema Tundra -lasisarja oli tuotannossa vain vuosina 1970–1971. Siitä lähtien moni on kaivannut kokoelmaa, myös Toikka itse, sillä lasisarja oli yksi hänen henkilökohtaisista suosikeistaan. Nyt Iittala ottaa vihdoin suositun Tundran uudelleen tuotantoon ja toivottaa lasisarjan jälleen tervetulleeksi valikoimaansa.
Tänä vuonna tuotesarja julkaistaan kolmessa uudessa sävyssä; kanerva, havunvihreä ja pellava. Toinen uutuus on, että astiat voidaan nyt ostaa myös neljän kappaleen pakkauksissa. Astiasarja sopii täydellisesti niin aamiaispöytään kuin kahvipöytäänkin.

Iittala Tundra - lasiastiat jokapäiväiseen käyttöön

Iittala Tundra on ensiluokkainen lasisarja, jossa yhdistyvät suomalainen käsityö ja moderni muotoilu - pakollinen kaikille, jotka arvostavat laatua, ammattitaitoa ja kaunista muotoilua!
Yksi kokoelman tärkeimmistä ominaisuuksista on astioiden kestävyys. Korkealaatuisesta lasista valmistetut astiat ovat valmistettu kestämään päivittäistä käyttöä. Tuotesarja on myös suunniteltu monipuolisuutta ajatellen. Ajattoman muotoilunsa ja tyylikkään yksinkertaisuutensa ansiosta lasiastiat täydentävät erilaisia ​​sisustustyylejä ja kattauksia. RIippumatta siitä, onko tyylisi moderni tai klassinen, Iittala Tundra -astiat tuovat hienostuneen ilmeen kotiisi.

Tundra Cerveran valikoimassa

Riippumatta siitä, suunnitteletko juhlakattausta tai vain rentoa illallista ystävien kanssa on Iittalan lasisarjan tuotteet suunniteltu nostamaan ruokailukokemuksesi uusiin korkeuksiin. Astiasto on erittäin kaunis niin sellaisenaan kuin yhdistettynä muiden astiastojen kanssa.
Cerveran valikoimasta löydät kaikki ihastuttavat Tundra -sarjan astiat:
  • Juomalasi - Juomalasit ovat saatavilla kahdessa eri koossa, 16 cl ja 29 cl. Juomalasit ovat yhdet tuotesarjan suosituimmista tuotteista. Monipuoliset lasit, jotka sopivat täydellisesti vedelle, mehulle ja muille raikkaille cocktaileille. Lasit ovat valmistettu korkealaatuisesta lasista ja kestävät päivittäistä käyttöä menettämättä kauneuttaan tai toimivuuttaan.
  • Kulho - Kaunis lasikulho sopii sekä juhlaviin tilaisuuksiin että arkikäyttöön, tarjoilukäyttöön ja ateriointiin - täydellinen sekä alkupaloille ja jälkiruoille että aamiaiselle.
  • Lautanen - myös lautanen soveltuu sekä ateriointiin että tarjoiluun.
“Oiva Toikan suunnittelema Tundra on saanut inspiraationsa pohjoiselta pallonpuoliskolta, tundramaisemista. Sarjan kaunis kohokuvio koostuu jopa 12 pienestä ja yksityiskohtaisesta kuviosta, joiden inspiraationa toimivat Lapin tasankojen peittämät sammalet, pensaat, ruohot ja jäkälät.”