Tundra

Suosittu Tundra- lasisarja on palannut Iittalan tuotantoon! Tämä kaunis astiasto koostuu lautasista, laseista, juomalaseista ja kulhoista. Astiastoa koristaa suomalaisen Oiva Toikan suunnittelema kuvio, joka muistuttaa arktista tundraa.
Tundra
Tundra

Iittala tuo takaisin nostalgisen Tundran - vanha suosikki vuodelta 1970

Oiva Toikan vuonna 1970 suunnittelema Tundra- lasisarja oli tuotannossa vain vuosina 1970–1971. Siitä lähtien moni on kaivannut kokoelmaa, myös Toikka itse, sillä lasisarja oli yksi hänen henkilökohtaisista suosikeistaan.
Nyt Iittala ottaa vihdoin suositun Tundran uudelleen tuotantoon ja toivottaa lasisarjan jälleen tervetulleeksi valikoimaansa. Sarjaan kuuluu kaksi erikokoista lasia (16 cl ja 29 cl), lautanen (15 cm) ja kulho (25 cl). Astiasto sopii erinomaisesti aamiaispöytään ja kahvipöytään.
“Oiva Toikan suunnittelema Tundra on saanut inspiraationsa pohjoiselta pallonpuoliskolta, tundra maisemista. Tundra -sarjan kaunis kohokuvio koostuu jopa 12 pienestä ja yksityiskohtaisesta kuviosta, joiden inspiraationa toimivat Lapin tasankojen peittämät sammalet, pensaat, ruohot ja jäkälät.”