/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Joseph Joseph

Joseph Joseph on suosittu brändi, joka on tullut tunnetuksi heidän innovatiivisista ja toiminnallisista keittiövälineistä ja säilytystuotteista. Heidän intohimo ratkaista arjen haasteita nerokkaan muotoilun avulla on tehnyt yrityksestä suosikin niille, jotka arvostavat sekä muotoa että toimivuutta kodissaan.
Joseph Joseph
Joseph Joseph
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
173 tuotteita
Näyttää 40 / 173 tuotetta

Joseph Joseph - innovatiiviset leikkuulaudat ja muut keittiötuotteet

Yrityksen perusti kaksoisveljet Richard och Antony Joseph, joiden visiona on perustamisvuodesta 2003 lähtien ollut tarjota nerokasta muotoilua jokaiseen kotiin. He pyrkivät tekemään arjesta helpompaa ja nautinnollisempaa tarjoamalla innovatiivisia ratkaisuja kaikkiin keittiön haasteisiin. Olipa kyseessä sitten järjestäminen, säilytys, ruoanlaitto tai tarjoilu, Joseph Joseph -tuotteilla on kyky yksinkertaistaa ja virtaviivaistaa kotitöitä.
Värikkäiden ja tyylikkäiden tuotteiden avulla Joseph Joseph valaisee jokaisen keittiön. Heidän valikoimaansa kuuluu kaikkea leikkuulaudoista ja leikkuuvälineistä säilytysratkaisuihin ja muihin keittiövälineisiin, jotka sopivat mainiosti niille, jotka etsivät sekä tyyliä että tehokkuutta ruoanvalmistuksessa.
Nämä eivät ainoastaan helpota jokapäiväisiä keittiötehtäviä, vaan tuovat myös modernin ja trendikkään säväyksen keittiöön.
Olitpa sitten innokas kotikokki, trenditietoinen kotinikkari tai joku, joka haluaa vain käytännöllistä ja kaunista keittiöön, Joseph Joseph :in tuotteet sopii mainiosti sinulle! Meiltä Cerveralta löydät laajan valikoiman Joseph Joseph :in tuotteita, joiden avulla jokaisesta arkipäivästä tulee sujuva ja nautinnollinen kokemus.

Joseph Joseph leikkuulauta - vältä roiskeita ja sotkua

Yksi ensimmäisistä tuotteista, joita Joseph Joseph valmisti, oli sarja lasisia leikkuulaudoja, jotka olivat sekä tyylikkäitä että toimivia. Yhä tänäpäivänä monet yhdistävät nimen Joseph Josephin käytännöllisiin ja tyylikkäisiin leikkuulautoihin.
joseph joseph säilytystuotteet mausteiden säilytys
Joseph joseph jääpalamuotti sitruuna limetti jääpalat juomalasit