/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Klong

Klong syntyi halusta luoda tulevaisuuden klassikoita. Yritys arvostaa ajattomuutta, mutta haluaa samalla yllättää. Jokaisen esineen tulee tuottaa iloa ja kestää aikaa. Tuotteiden valmistus tapahtuu sekä ihmistä, että luontoa kunnioittaen.
Klong
Klong
Finns i lager
Varumärke

  B

 • C

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
103 tuotteita
Näyttää 40 / 103 tuotetta

Klong

Klong perustettiin noin 20 vuotta sitten, jolloin toiveena oli kehittää kokoelma käytännöllisiä, koristeellisia ja korkealaatuisia tuotteita, joilla olisi mahdollisuus olla tulevaisuuden klassikoita.
Klong työskentelee suunnittelijoiden kanssa, jotka luottavat omaan näkemykseensä eivätkä vain seuraa vallitsevia trendejä. Suurin osa Klongin suunnittelijoista ovat ruotsalaisia, mutta inspiraatiota haetaan vieraista kulttuureista joka puolelta maailmaa.
Klongin valikoimasta löytyy muun muassa kynttilänjalkoja, öljylamppuja, maljakoita, keittiövälineitä, huonekaluja ja valaisimia.

Gloria

Gloria toimii sekä kynttilänjalkana että koristeena sellaisenaan. Gloria-kynttilänjalka rakentuu sirosta haloa muistuttavasta metallikehästä, joka ympäröi steariinikynttilää ja hehkuu viehättävällä tavalla sen valossa. Kynttilän ollessa sammuksissa kynttilänjalka toimii kauniina veistoksena.
Gloria on saatavana kahdessa eri koossa ja kahdessa eri värissä. Jos haluat vaihtelua sisustukseen, Gloria- kynttilänjalkaan voidaan ostaa pieni maljakko, joka asetetaan kynttilän pidikkeeseen. Näin voit antaa värikkään kukan olla huomion keskipisteenä.
Klong gloria maljakko kynttilänjalka kynttilä
Klong constella kynttilänjalka maljakko kukat lämpökynttilät sisustusvinkit

Constella

Constella on leikkisä kynttilänjalka, jota voidaan muunnella monella eri tavalla ja asetella mielensä mukaan. Constella on saatavilla kahdessa eri koossa ja kahdessa eri materiaalissa; messinki ja alumiini. Pienempään malliin mahtuu viisi lämpökynttilää ja isompaan malliin 10 lämpökynttilää.
Anna kynttilänjalallesi persoonallinen ilme vaihtelemalla kynttilänjalan lisäosia. Constella - kynttilänjalkaan voidaan asettaa muun muassa pienet lasimaljakot, kruunukynttilät ja tähden muotoiset mansetit. Valikoimastamme löytyy myös lahjapakkaus, jossa saat kolme eri lisäosaa. Tämä on upea lahjaksi jollekulle, joka jo omistaa oman Constella -kynttilänjalan.

Patina

Patina on kauniin pelkistetty öljylamppu, joka tuo sisustukseen sekä modernia että lempeää vanhanajan tuntua. Patina -öljylamppu on saatavana sekä jauhemaalatulla että kuparisella pinnalla. Kuparipintaiset lamput patinoituvat kauniisti ajan saatossa ja tuovat kotiin rouheaa kontrastia modernille sisustukselle. Klongin öljylamput sytytetään helposti ruuvaamalla lampun säädintä.
Klong patina öljylamppu sähköistetty öljylamppu valaisin
Klong äng maljakko kukkaasetelma kukka asetelmat pöytiin

Äng

Kun Klong lanseerasi Äng -maljakon saimme mahdollisuuden asetella kukat uudella, kauniilla tavalla. Äng tarkoittaa ruotsiksi niittyä, mikä viittaa tapaan jolla kukat asettuvat maljakkoon. Maljakko erottelee varret toisistaan ja pitää kukat suorassa.
Äng-maljakko on valmistettu suupuhalletusta lasista ja sitä koristaa kaunis käsintehty messinkikehikko. Maljakko on saatavana useassa eri värissä, koossa ja muodossa.

Jazz

Jazz -kynttilälyhdyn upea geometrinen muoto ja kaunis kiiltävä pinta heijastelee kauniisti kynttiläliekin valoa. Jazz -kynttilälyhty on saatavilla useassa eri koossa ja on tarkoitettu pöytäkynttilöille ja suuremmille tuikuille. Kynttilälyhty on katseenvangitseva niin sellaisenaan kuin suuremmissa ryhmissä.
Klong jazz kynttilänjalat kynttilänpidike kynttilät kynttilälyhdyt tuikku

Klongin sarjat

 • Trio
 • Fanny
 • Gondol
 • Gömma
 • Kluster
 • Orb
 • Patina
 • Skott
 • Svante
 • Telluria
 • Vesper
klong blad kulho maljakko kynttilänjalka
Klong awa maljakko ja kynttilänjalka värikkäät kukat kukkakimppu kukka asetelma
Klong marriage orbis kynttilänjalka pöytäkynttilät maljakko leikkokukat