/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Swedish Grace Winter

Swedish Grace Winter on Rörstransin suosittu Swedish Grace astiasto talviasussa. Kauniilla kuviolla koristeldut glögimukit, lautaset ja kulhot tekevät sarjan tuotteista loistavan jouluastiaston. Swedish Grace Winter on myös upea astiasto jokapäiväiseen käyttöön talvikautena.
Swedish Grace Winter
Swedish Grace Winter

Swedish Grace Winter mukit

Swedish Grace Winter -sarjasta löytyy muun muassa kaksi erikokoista mukia. Sarjan glögimukit ovat saatavilla koossa 10 cl ja ne sopivat muun muassa espresson ja glögin nautiskeluun. Isommat 30 cl mukit ovat täydelliset kahvin, teen ja kuuman kaakaon nautiskeluun. Swedish Grace Winter mukit tuovat joulun tuntua kahvipöydän kattaukseen, mutta ne sopivat myös käytettäväksi koko talvikauden ajan, ja ovat kauniita yhdistellä muiden Swedish Grace-sarjan astioiden ja värien kanssa.

Swedish Grace Winter lautanen

Swedish Grace Winter lautaset ovat saatavilla koossa 27 cm, 21 cm ja 17 cm. Jokainen lautanen on koristeltu kauniilla kuviolla, jossa näkyy jäiset kuusen neulaset, mistelit ja lumihiutaleet. Kokoelman lautaset luovat kauniin kattauksen yhdessä saman sarjan muiden tuotteiden kanssa sekä yhdistettynä muiden Swedish Grace -sarjan värien ja astioiden kanssa.

Swedish Grace Winter posliini

Swedish Grace Winter astiaston kuvion on suunnitellut Katarina Brieditis. Klassisen Swedish Grace -astiaston suunnitteli Louise Adelborg jo 1930-luvulla. Kokoelman astiat on valmistettu maasälpästä, joka on erittäin kestävä materiaali. Sekä Swedish Grace Winter ja Swedish Grace -sarjan astiat kestävät astianpesukonetta, mikroaaltouunia ja uunia jopa 250 °C.

Swedish Grace Winter Cervera :lla

Me Cervera :lla olemme erittäin ylpeitä siitä, että saamme tarjota asiakkaillemme Rörstrandin posliinia. Swedish Grace on rakastettu posliinisarja, joka on arvostettu keräilyastiasto. Sarjan tuotteet on saatavilla useissa kauniissa sävyissä ja ne sopivat niin syntymäpäivälahjaksi että häälahjaksi.
swedish grace winter astiasto rörstrand astiat valkoiset lautaset kuviot juustotarjotin viinilasit
 rörstrand astiat rörstrand astiasto swedish grace winter lautaset kulhot mukit ja astiat