/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Rörstrand

Kauniita ja korkealaatuisia Rörstrand -astiastoja on valmistettu kohta 300 vuotta. Klassiset kuviot, ajaton muotoilu ja kestävät materiaalit ovat suosittuja yhä tänä päivänäkin. Rörstrand on Euroopan toiseksi vanhin posliinivalmistaja ja toiminta aloitettiin vuonna 1726.
Rörstrand
Rörstrand
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
283 tuotteita
Näyttää 40 / 283 tuotetta

Rörstrand

Klassisen, kestävän ja kauniin posliinin takaa löydät ruotsalaisen valmistajan Rörstrand. Jos etsit ajattomia kuppeja, lautasia ja kulhoja, Rörstrand on oikea valinta. Ehkä sinua houkuttelevat suosituimmat astiastot Ostindia, Swedish Grace tai Mon Amie.
Rörstrand ostindia astiat lautaset harmaa valkoinen
Rörstrand astiat swedish grace lautaset mukit ja kulhot

Swedish Grace

Rörstand on jo 90 vuoden ajan valmistanut designklassikkoastiastoa nimeltään Swedish Grace, joka on nykyään Rörstrandin suosituin astiasto. Swedish Grace -astiaston 90-vuotisjuhlan kunniaksi Rörstrand lanseerasi astiastosta uuden version kultaisella reunalla. Sen on suunnitellut Louise Adelborg, Swedish Grace Gala.
Swedish Grace -sarjan astiat ovat saatavilla useissa kauniissa väreissä, joten löydät taatusti sinun makuun sopivat lautaset, mukit ja kulhot. Valitse väreistä Lumi, Jää Niitty, Ruusu, Kivi, Keskiyö ja Sumu.

Ostindia

Vuosisadan astiastoksi valittu Ostindia syntyi yhdestä ideasta. Vanhasta posliinisirpaleesta.
Vuosi oli 1745, kun laiva upposi aivan Ruotsin länsirannikolla, Göteborgin ulkopuolella. Tämä laiva oli matkalla takaisin kotiin, Kiinaan. Tavaroita, esineitä ja eräästä lautasesta irronnut pieni posliinisirpale pelastettiin ja se päätyi Rörstrand :ille.
Vuodet kuluivat ja vuonna 1932 Kiinasta peräisin olevan sirpaleen löysi Rörstrand :in silloisen johtajan Knut Almströmin vaimo. Vaimo piti sirpaletta kauniina ja sanoi miehelleen Knutille, että hänen pitäisi tehdä asialle jotain. Näin klassinen posliiniastiasto Ostindia syntyi jäädäkseen.

Mon Amie

Marianne Westman sai mahtavan alun suunnittelijan uralleen, kun hän eräänä juhannuksena maalasi ihanan kukkakuvion. Siitä kuviosta syntyi Rörstrand :in kaikkien aikojen suurin klassikko. Mon Amie lanseerattiin Mariannen taidehistorian tutkinnon jälkeen vuonna 1952. Astiaston suunnittelun kunniaksi siitä julkaistiin uusi versio vuonna 2008.
Rörstrand mon amie astiasto astiat kahvipöytä lautaset kahvikuppi kaadin
Rörstrand astiat ostandia lautaset ja kulhot pöydän kattaus sinivalkoinen astiasto
Rörstrand Swedish grace winter astiasto jouluastiasto joulupöytä lautaset kulhot ja juustotarjotin

Kaikki Rörstrand :in astiastot

Swedish Grace
Mon Amie
Ostindia
Kulinara
Sundborn
Swedish Grace Gala
Ostindia Svart
Corona
Pli Blanc
Inwhite
Ostindia Floris
Rörstrand lautaset sinivalkoiset lautaset erikokoiset lautaset

Suunnittelijat ja muotoilijat

Yksi Rörstrand -tuotemerkin ehkä tunnetuimmista suunnittelijoista on Marianne Westman, joka tunnettaan myös lempinimellä porslinsmamman – posliinin äiti. Hän suunnitteli klassikkoastiaston Mon Amie 50-luvulla. Se oli hänen ensimmäinen sarjansa, josta tuli myös hänen mestariteoksensa.
Toinen tunnettu suunnittelija ja muotoilija on Hertha Bengtson. Hän loi astiaston nimeltään Blå eld – sininen tuli. Myös jännittävä yhteistyö ruotsalaisen muotiyrityksen Filippa K:n kanssa onnistui hyvin ja se tuotti vuonna 2003 uudenlaisia vaatemalleja, jotka ovat suosittuja edelleen.

Vältä posliinin naarmuuntumista

Vinkki on käyttää huuhtelukirkastetta astianpesukoneessa, kun peset posliinia. Tuloksena on kiiltävämpi pinta, joka suojaa ja vähentää naarmujen ja halkeamien riskiä. Muista myös nostaa lautasia pinotessa niitä kaappeihin ja älä työnnä niitä toisiaan vasten.
Rörstrand suosittelee huuhtelukirkasteen käyttöä myös silloin, kun peset aterimia ja ruokailuvälineitä astianpesukoneessa. Näin vältät ruoka- ja pesuainejäämät ja jäljet.

Historia

Rörstrand on valmistanut tyylikkäitä ja laadukkaita astioita lähes 300 vuoden ajan. Useiden klassisten astiastojen tyylin ja muotoilun ansiosta ne ovat vahvasti esillä vielä tänä päivänäkin. Rörstrand on Euroopan toiseksi vanhin posliinivalmistaja ja se aloitti toimintansa vuonna 1726. Jos haluat nähdä osan Rörstrand -tuotemerkin historiaa, matkusta Ruotsiin Lidköpingin kaupunkiin ja vieraile Rörstrand -museossa. Ruotsin kuningas vihki museon käyttöön vuonna 1970. Siellä voit tutustua Rörstrandin 15 000 esineen kokoelmaan kautta aikojen.