/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Royal Copenhagen

Royal Copenhagen tunnetaan käsinmaalatusta tanskalaisesta posliinistaan ja ajattomasta skandinaavisesta muotoilustaan. Tutustu ajattomaan kokoelmaan, jossa jokainen osa on mestariteos sinänsä - ikonisia sinivalkoisia astiastoja ja kauniita koristeita.
Royal Copenhagen
Royal Copenhagen
Finns i lager
Varumärke

  A

 • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
362 tuotteita
Näyttää 40 / 362 tuotetta

Royal Copenhagen - kuninkaallinen perintö

Vuonna 1775 perustetun Royal Copenhagenin posliini on yksi maailman halutuimmista ja kerätyimmistä. Jokainen osa on käsinmaalattu ja luotu taitavien taiteilijoiden tarkkuudella.
Brändin tunnusmerkki, kuninkaallinen kruunu, on symboli poikkeuksellisesta laadusta ja ammattitaidosta, joka on luonnehtinut yrityksen tuotteita sen perustamisesta lähtien. Perustettu tanskalaisen kuningatar Juliane Marien toimesta, Royal Copenhagenista on tullut synonyymi eksklusiiviselle ja elegantille posliinille. Kuningattaren visio ja sitoutuminen laatuun ja kauneuteen ovat johtaneet vaikuttavaan kokoelmaan astiastoja, maljakoita, kulhoja ja muita taide-esineitä, jotka ovat arvostettuja ympäri maailmaa.
Etsitpä sitten posliinia juhlatilaisuuksiin tai haluat koristella kotiasi kauniilla taiteella, Royal Copenhagen tarjoaa ajatonta kauneutta, joka kestää trendejä ja sukupolvia. Sen asema aitona symbolina tanskalaiselle kulttuuriperinnölle ja käsityötaidolle tekee heistä halutun brändin keräilijöille ja esteetikoille ympäri maailman.

Royal Copenhagen astiat

Olipa kyseessä Royal Copenhagenin valmistama kuppi, jouluastiasto, termosmuki, teekuppi tai jalallinen lautanen, löydät etsimäsi meiltä Cerveralta.
Kupit - Kahvikuppi, teekuppi, termosmuki ja kuppi aluslautasella. Jokaiseen tilanteeseen on saatavilla kuppi, olipa suosikkisi sitten tee, kahvi tai espresso aamiaiseksi, lounaaksi tai illalliseksi. Valitse klassinen valkoinen tai leikkisän värikäs kuppi. Tuotemerkki tarjoaa ajattomia ja kestäviä kuppeja eri kuvioilla, useissa upeissa väreissä.
Lautaset ja vadit - Brändi tarjoaa myös laajan valikoiman erilaisia lautasia, kulhoja ja tarjoiluastioita. Tarvitsetko jalallisen lautasen tai kerrosvadin juhliin, tai salaattikulhon herkullista salaattia varten? Tällöin kannattaa tutustua Royal Copenhagenin valikoimaan. Myös lautaset ovat ajattomia ja kestäviä.

Star Fluted Christmas jouluastiasto

Haluatko koristella joulupöydän tanskalaisella posliinilla? Royal Copenhagenin jouluastiasto on nimeltään Star Fluted Christmas ja se kattaa kaiken tarvitsemasi tunnelmallisen joulupöydän luomiseen - lautasista ja mukeista munakuppeihin, kerrosvateihin ja muihin tarjoiluastioihin. Kaikki astiat on koristeltu kauniilla jouluaiheisella kuviolla.

Suositut astiastot

Royal Copenhagenilta löytyy useita suosittuja posliinisarjoja, kuten Fluted, Flora, Princess ja Blue Fluted Mega, joista puolestaan ​​löytyy kuppeja, lautasia ja astioita kaikkiin tilaisuuksiin ja tunnelmiin.
Löydät kaikki suositut ja rakastetut Royal Copenhagen -astiastot meiltä Cerveralta:
 • Blue Elements
 • Blueline
 • Blue Fluted Mega
 • Blue Fluted PI Alphabet
 • Blue Fluted Plain
 • Black Fluted Mega
 • Mega Rose
 • Fluted Contrast
 • White Elements
 • White Fluted
 • Princess
 • Star Fluted Christmas
royal copenhagen astiat aamiaispöytä aamiainen kulhot lautaset munakupit ja jalallinen lautanen
Royal copenhagen astiasto princess astiat sinivalkoiset astiat juhlapöydän kattaus