/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Tareq Taylor

Tareq Taylor on yksi Ruotsin suosituimmista kokeista ja tv-persoonallisuuksista. Hän on kehittänyt kokoelman paistinpannuja ja muita keittiövälineitä, jotka keskittyvät syömisen iloon ja laatuun, sekä kierrätykseen ja ympäristöön.
Tareq Taylor
Tareq Taylor
Finns i lager
Kategori
Varumärke

    A

  • B

Material
Designer
Färg
Pris
86 tuotteita
Näyttää 40 / 86 tuotetta

Tareq Taylor ONEpan Paistinpannu

ONEPan on kierrätetystä alumiinista valmistettu paistinpannu, joka on PFAS-vapaa. Paistinpannu on saanut nimekseen ONEPan sen kierrätysprosessin ansiosta. Paistinpannu käy läpi ainutlaatuisen prosessin, joka palauttaa sen alkuperäiseen kuntoon. Näin ONEPan paistinpannu saa aina uutta elämää toisessa keittiössä.
Kun pannusi keraaminen pinnoite kuluu, voit palauttaa paistinpannun ja saada sijalle toisen, samanlaisen paistinpannun halvemmalla. Paistinpannu, jonka palautat, resetoidaan ja voidaan taas käyttää uudelleen.

By Tareq Taylor

Tareq Taylor on suunnitellut useita eri tuotesarjoja, jotka keskittyvät laatuun, kierrätykseen ja ympäristöön. Tuotesarjoista löytyy paistinpannuja, patoja ja kattiloita, jotka on valmistettu kestävistä ja kierrätetyistä materiaaleista:
By Tareq Talylor kattilat paistinpannut kattilasarja paistoastiat

King Edward

Erikokoiset paistinpannut ja kattilat, valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kaikki sarjan keitto- ja paistoastiat ovat varustettu keraamisella non stick pinnoitteella ja silikonikahvalla.

Vivian

Sarjan kattilat ja paistinpannut on valmistettu valetusta alumiinista ja varustettu keraamisella non stick pinnoitteella. Ne soveltuvat käytettäväksi kaikilla liesillä, sekä uunissa jopa 240 °C.

Ellen

Tämä tuotesarja on nimetty Tareq Taylorin tyttären mukaan. Ellen -sarja sisältää erikokoisia paistinpannuja, koossa 20 cm, 24 cm ja 28 cm. Paistinpannut on valmistettu satiinikiillotetusta ruostumattomasta teräksestä ja niissä on alumiiniydin, joka takaa tehokkaan ja tasaisen lämmönjaon.
By Tareq Taylor keittiövälineet paistolasta kauha

Tareq Taylor kokkiveitset

Kuten monet muutkin kokit, Taylor tykkää, että hyvä veitsi on kokin tärkein työkalu keittiössä. Hän on siksi suunnitellut kokoelman keittiöveitsiä nimellä Kitchenware by Tareq Taylor. Kokoelmasta löytyy muun muassa korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä valmistetut kokkiveitset, leipäveitset ja kuorimaveitset.

Keittiövälineet By Tareq Taylor

Keittiöveitsien lisäksi valikoimasta löytyy myös monia muita peruskeittiövälineitä, kuten erikokoiset leikkuulaudat, suola- ja pippurimyllyt, kauhat ja paistolastat - kaikki valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka tekevät ruoanlaitosta helpompaa ja hauskempaa.

Kuka on Tareq Taylor

Intohimo ruoanlaittoon on aina ollut osa Tareq Tayloria. Se on säteillyt hänen urassaan 1980-luvulta lähtien, jolloin hän aloitti työskentelemään kokkina. Tareq Taylori on johtanut useita ravintoloita Malmössä ja kirjoittanut useita keittokirjoja. Hänestä on myös tullut arvostettu tv-esiintyjä, joka on juontanut tv-sarjoja, kuten Trädgårdstider ja Tareq Taylors matresa. Vuonna 2017 hän voitti television Kockarnas Kamp mestarikokki-kisan.
Tareq Taylor Onepan paistinpannu ruoanlaitto paistinpannut

Näin ONEPan -paistinpannujen kierrätysprosessi toimii