/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Woll

Woll on saksalainen yritys, joka valmistaa laadukkaita paistinpannuja ja kattiloita. Woll tunnetaan parhaiten heidän kestävistä Diamond Lite-sarjan keitto- ja paistoastioista. Me Cerveralla olemme ylpeitä siitä, että saamme tarjota heidän valikoimaa verkkosivullamme, josta löydät muun muassa paistokasarit, kattilat ja grillipannut.
Woll
Woll
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
32 tuotteita
Näyttää 32 / 32 tuotetta

Woll Paistinpannut

Wollin paistinpannut on valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista ja ne ovat varustettu tarttumattomalla pinnoitteella, parhaan paistotuloksen saavuttamiseksi. Diamond- sarjan paistinpannut ovat valmistettu valetusta alumiinista ja varustettu kestävällä ja PFOA-vapaalla 5-kerroksisella pinnoitteella, jota on vahvistettu timanttihiukkasilla. Tämä tekee Wollin paistinpannuista erittäin kestäviä. Kaikki Wollin paistinpannut ovat varustettu irrotettavalla kahvalla, uuninkäyttöä ja konepesua varten. Paistinpannuja voidaan käyttää kaikilla lämmönlähteillä, myös induktiolla.

Woll Wokkipannut

Paistinpannujen lisäksi Woll :in valikoimasta löytyy korkealaatuiset wokkipannut, paistokasarit ja grillipannut. Myös wokkipannut ovat varustettu irrotettavalla kahvalla, joten pannut kestävät uunikäyttöä.

Woll Kattilat

Woll :in valikoimasta löytyy myös useita erikokoisia ja eri materiaalisia kattiloita. Valitse esimerkiksi Diamond- sarjan valetusta alumiinista valmistettu kattila, tai Concept-sarjan teräksestä ja alumiinista valmistettu kattila. Concept-sarjan kattiloiden sisäreunassa on käytännöllinen mitta-asteikko ja niiden mukana tulee monikäyttöinen kansi, joka varmistaa helpon ruoanlaiton ja säilytyksen. Myös kaikki Wollin kattilat sopivat käytettäväksi kaikilla lämmönlähteillä, myös induktiolla.

Woll Diamond

Woll :in valikoimasta löydät useita eri tuotesarjoja, joissa on valintana useita laadukkaita kattiloita ja paistinpannuja eri ominaisuuksilla. Woll Diamonds on yrityksen tunnetuin ja suosituin sarja, se on saatavana versioina Lite ja WR.
Me Cerveralla olemme ylpeitä siitä, että saamme tarjota Woll :in tuotteita asiakkaillemme. Saksalaisella Woll :illa on yli 40 vuoden kokemus kattiloiden ja paistinpannujen valmistamisesta. He ovat tunnettuja heidän kestävistä valetusta alumiinista valmistetuista keitto- ja paistoastioista, kaikki valmistettu Saksassa. Cerveran valikoimassa on saatavilla mallistot:
  • Diamond Lite
  • Diamond WR Logic
  • Eco Lite
  • Concept
Woll paistinpannu wokkipannu liedellä lasikansi wokkivihannekset
Woll kattilat keittiötarvikkeet pastan keittäminen