/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Luo tunnelma katettuun juolupöytään ottamalla esiin parhaimmat kattausvälineesi. Olipa tyylisi perinteinen, moderni tai trendikäs, meillä Cerveralla on kaikki tarvittava upean joulukattauksen luomiseen. Valittavana on kauniita tuotesarjoja ja tunnelmallisia jouluastiastoja tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Iittala, Marimekko, Arabia, Royal Copenhagen, Rörstrand ja monia muita.

5 vinkkiä joulupöydän kattaukseen

1. Päätä joulukattaukselle teema tai väripaletti. Perinteiset värit, kuten punainen, vihreä ja kulta, ovat suosittuja, mutta voit myös valita modernimman tai henkilökohtaisemman tyylin.
2. Luo juhlatunnelmaa koristelemalla joulupöytä havunoksilla, joulupalloilla ja kynttilöillä. Voit myös valmistaa omia joulukoristeita, saadakseen kattaukseen persoonallisen tunteen.
3. Valitse kattaukseen neutraali astiasto ja lisää erilaisia jouluastioita, laseja ja aterimia luodaksesi upean kattauksen.
4. Lisää kattaukseen tekstiilejä. Lautasliinat, pöytäliina, kaitaliina tai pöytätabletit tekevät ruokapöydästä houkuttelevan ja viihtyisän.
5. Kukat ja vihreät kasvit tuovat joulupöytään eloisan tunnelman.