Kevään valaisimet

Kevään valaisimet
Kevään valaisimet
Kevättä odotellessa käytämme kaikkia apuvälineitä, joilla pääsemme läpi loppuosan pimeimmästä talvikaudesta - esimerkiksi valaistuksen avulla. Valaistun on kuitenkin paljon enemmän kuin vain käytännöllinen apuväline. Valaistuksen avulla voit sekä sisustaa että luoda oman tunnelman kodin eri paikkoihin. Miellä Cervera :lla on monipuolinen valikoima ihania valaisimia eri tarkoituksiin ja tyyleihin!

Aseta tyyli valaisimilla: 5 vinkkiä

  • Kohdevalo on ehkä kodin parhain valaistus! Kattovalaisin antaa usein tasaisen mutta melko epämukavan valon, joten sen lisäksi on hyvä myös hyvä työskennellä kohdevalaistuksella kodin eri paikoissa. direkt: Työskentelyvaloa antamaan voi tilasta riippuen valita seinä-, pöytä- tai lattiavalaisimen. Se till att ha ett jämnt flöde med punktbelysning i ett hem – och gärna ett par stycken punkter i varje rum.
  • Olika ljusnyanser kan vara viktigare än vad man tror. Att blanda kallt och varmt ljus är inte att rekommendera, satsa i stället på ljuskällor i din belysning som går ton-i-ton för att skapa ett harmoniskt ljusflöde genom rummet.
  • Hyödynnä korkeusvaihteluja ja uskalla asetella valaisimia eri tasoille. Ketä on sanonut että pöytävalaisinta ei saa asettaa lattialle? Asettelemalla valaisimia rohkeasti hieman odottamattomiin paikkoihin, saat valaistuksen tuleemaan parhaiten oikeuksiinsa.
  • Satsa på statement-ljuskällor. Investera i en lampa som du kommer älska under lång tid och låt den vara det centrala objektet i rummet, och inred resten av ytan kring den.
  • Var inte rädd för att göra en rockad med olika ljuskällor i hemmet, rotera dem efter säsong exempelvis. En lampa behöver faktiskt inte stå på en plats för evigt utan låt den få nytt liv efter ett tag!

Kattovalaisimet

Kattovalaisimia on saatavilla kaikissa muodoissa, malleissa ja materiaaleissa. Vain mielikuvituksesi asettaa rajan, jos haluat sisustaa kotisi katseenvangitsevalla kattovalaisimella, esim meriheinästä valmistettu kattovalaisin, joka tuo luonnollisen elementin kotiisi, modernisella metallivalaisimella tai jos tahdot jotain hieman kauniimpaa - miksi ei ihastuttava höyhenvalaisin!

Pöytävalaisimet

Meiltä Cervera :lta löydät laajan valikoiman kauniita pöytävalaisimia kaikkiin kodin tiloihin, riippumatta siitä haluatko sisustaa makuuhuoneen, olohuoneen tai lastenhuoneen. Miksi et aseta keittiöön tunnelmaa luovaa pöytävalaisinta, tai luo tunnelmallista valaistusta kylpyhuoneeseen.

Lattiavalaisimet

Perinteinen lattiavalaisin on korkea, mutta viime aikoina markinoilta on myös löytynyt pienempiä ja leikkisämpiä malleja, esimerkiksi erilaisia ​​lattiavalaisimia geometrisissä muodoissa.

Seinävalaisimet

Monille seinävalaisimet ovat testaamaton ala. Tosiasia on kuitenkin se, että seinävalaisimet ovat ehkä yksi kiitollisimmista valaistusvahtoehdoista, varsinkin jos haluat sisustaa pienempiä huoneita. Seinävalaisimet ovat myös usein monikäyttöisiä, niitä voidaan esimerkiksi käyttää sekä lukemiseen että tunnelmavalaistuksen luomiseen.