/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Syksy on muutosten aikaa. Puut vaihtavat lehtiensä väriä vihreästä keltaiseen ja punaiseen, lämpötila laskee vähitellen ja päivät lyhenevät. Vähentyneen päivänvalon myötä kodin valaistuksesta tulee entistä tärkeämpää. Valitsemalla oikeat valonlähteet saat luotua viihtyisyyttä ja rentoutuneen ilmapiirin kodin eri tiloihin.

Aseta tyyli valaisimilla: 5 vinkkiä

  • Kohdevalo on ehkä kodin parhain valaistus, sillä se auttaa sinua luomaan viihtyisyyttä ja tunnelmallisuutta kodin eri tiloihin! Kattovalaisin antaa usein tasaisen mutta melko epämukavan valon, joten sen lisäksi kannattaa sijoittaa huoneeseen useampi valonlähde pöytä-, lattia-, seinä-, ja koristevalaisinten muodossa. Asette valaisimia rohkeasti eri puolille huonetta, mielellään eri tasoille, jotta huoneen valaistus tulee parhaiten oikeuksiinsa.
  • Valon värilämpötilan valinta on tärkeämpää kuin luuletkaan, sillä se vaikuttaa valaistavan tilan tunnelmaan. Lämminsävyinen valo tuntuu usein mukavammalta, kuin taas puhdas valkoinen valo sopii hyvin työskentelyyn. Eri värisävyjä ei kannata sekoittaa samaan huoneeseen, vaan valitse samansävyiset valot, niin saat luotua harmonisen valon huoneeseen.
  • Hyödynnä korkeusvaihteluja ja asettelle valaisimia rohkeasti eri tasoille. Ketä on sanonut että pöytävalaisinta ei saa asettaa lattialle? Asettamalla valaisimia rohkeasti hieman odottamattomiin paikkoihin, saat valaistuksen tulemaan parhaiten oikeuksiinsa.
  • Valitse katseenvangitseva valolähde. Sijoita valaisimeen, jota tulet rakastamaan monien vuosien ajan. Tee siitä huoneen keskipiste ja sisusta huone valaisimen mukaan.
  • Älä pelkää siirrellä valolähteitä huoneesta toiseen, sillä valaisimen ei tarvitse pysyä yhdessä paikassa ikuisesti. Hengitä uutta elämää sisustukseen siirtelemällä valaisimia esimerkiksi vuodenkausien mukaan!

Kattovalaisimet

Kattovalaisimia on saatavilla kaikissa mahdollisissa väreissä, malleissa ja materiaaleissa, joten vain mielikuvituksesi asettaa rajan, kuinka valitset sisustaa kotisi valaisimilla. Jos haluat katseenvangitsevan kattovalaisimen, joka tuo luonnollisen elementin kotiisi, on meriheinästä valmistettu kattovalaisin loistava valinta. Jos tahdot jotain hieman kauniimpaa on ihastuttava höyhenvalaisin oiva valinta!

Pöytävalaisimet

Meiltä Cervera :lta löydät laajan valikoiman kauniita pöytävalaisimia kaikkiin kodin tiloihin, riippumatta siitä haluatko sisustaa makuuhuoneen, olohuoneen tai lastenhuoneen. Miksi et aseta tunnelmaa luovaa pöytävalaisinta keittiöön, tai luo tunnelmallista valaistusta kylpyhuoneeseen.

Lattiavalaisimet

Lattiavalaisin täydentää kodin yleisvalaistusta, mutta se on myös tärkeä osa sisustusta, jolla voit helposti muuttaa kotisi tunnelmaa. Perinteinen lattiavalaisin on korkea, mutta viime aikoina ovat pienemmät ja leikkisät mallit tullut trendikkääksi. Etsitpä sitten tyylikästä lattiavalaisinta olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai toimistoon, me Cerveralla tarjoamme laajan valikoiman lattiavalasimia, eri sisustustyyleihin ja eri tarpeisiin.

Seinävalaisimet

Monille seinävalaisimet ovat testaamaton ala. Tosiasia on kuitenkin se, että seinävalaisimet ovat ehkä yksi kiitollisimmista valaistusvaihtoehdoista, varsinkin jos haluat sisustaa pienempiä huoneita. Seinävalaisimet ovat myös usein monikäyttöisiä, niitä voidaan esimerkiksi käyttää sekä lukemiseen että tunnelmavalaistuksen luomiseen.