/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Aterinsetit

Meiltä löydät kauniit aterinsetit niin arkeen kuin juhlaankin. Olipa valintasi sitten klassiset teräksiset aterimet, mustat aterimet tai kultaiset aterimet, löydät varmasti juuri sinun kotisi tarpeisiin sopivan aterinsetin. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tee ruokailuhetkistäsi entistä nautinnollisempia ja tyylikkäämpiä!
Aterinsetit
Aterinsetit
Finns i lager
Kategori
Varumärke

    B

  • C

Material
Färg
Pris
301 tuotteita
Näyttää 40 / 301 tuotetta

Aterinsetit

Pöydän kattaus vaatii myös aterimet. Monet keittiövälineet voidaan korvata toisenlaisella välineellä, mutta varsinkin aterimille on usein vaikea löytää korvaavia. Jos sinulla on vieraita, haluat todennäköisesti kaikille tyyliltään samanlaiset aterimet. Näin saat hieman lisää tunnelmaa kattaukseen.
Meillä Cerveralla on aterinsettejä useilta eri tuotemerkeiltä. Etsitpä sitten 24-, 48- tai 60-osaista aterinsettiä, löydät sen meiltä.
Ehkä joskus on aika illallisille tai juhlille. Silloin voi olla kannattavaa sijoittaa isompaan settiin. 60 -osaiset aterinsetit riittävät 12 hengelle, jos aterinsetissä on 5 osaa per henkilö. Aterinsettien ostamisen etuna on, että ne on pakattu älykkäästi. Ne eivät vie liikaa tilaa kaapeissa, jos säilytät niitä aterin- eli ruokailuvälinelaatikoissa. On myös kätevää omistaa koko aterinsetti. Näin ei tarvitse mennä ostamaan jokaista aterinta erikseen.

Aterinsetin osat

Yhdessä aterinsetissä on normaalisti veitsi, haarukka, ruokalusikka, teelusikka ja tietyissä seteissä on myös lisäosia. Kata pöytä aterinsetillä luodaksesi yhtenäisen kattauksen.

Erilaisia materiaaleja

Pöydän kattauksen luonne määräytyy suurelta osin aterimien materiaalin mukaan.

Ruostumaton teräs

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut aterimet ovat uskollinen kumppani. Materiaali tuntuu ajattomalta ja se on kestävää. Aterimet, joissa on merkintä 18/10 tai 18/8, ovat erittäin kestäviä ja voit käyttää niitä pitkään.

Kulta

Kultaiset aterimet ovat ylellisiä ja erilaisia. Anna kultaisten aterimien tulla esiin juhlakattauksessa tai tee jokaisesta päivästä hieman juhlavampi kullanvärisillä aterimilla. Meillä on aterimia sekä keltakultaisena että ruusukullanvärisenä.

Musta

Musta on väri, joka tuntuu monessa yhteydessä klassiselta, mutta modernilta ruokapöydässä. Mustien aterimien avulla saat todella tyylikkään kattauksen, joka tekee vaikutuksen vieraisiin. Mikset yhdistäisi mustaan ​​keramiikkaan saadaksesi lisää tunnelmaa?

Aterinlaatikko

Aterinlaatikossa eli ruokailuvälinelaatikossa on helppo pitää aterimet järjestyksessä ja ne on helppo löytää laatikosta. Myös telineen, korin tai pidikkeen avulla aterimet saavat oikean paikkansa keittiössä tai ruokasalissa. Aterimet puisessa aterinlaatikossa tai kätevässä aterinpussissa. Ne löydät meiltä!

Lasten aterimet

Lasten aterimet ovat pienempiä ja sopivat pienille ruokailijoille. Tutustu valikoimaamme ja löydä jotain pienille käsille. Lasten aterimet sopivat myös ristiäis- tai syntymäpäivälahjaksi.

Täydellinen lahja

Aterinsetti on täydellinen lahja juuri kotoa muuttavalle, hääparille tai kattauksesta ja sisustuksesta kiinnostuneille. Moni aterimien omistaja haluaa myös toiset aterimet, jotka ovat juhlavat ja tyylikkäät. Ne sopivat täydellisesti kutsuille ja juhlallisempiin tilaisuuksiin.