/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Salaattiottimet

Salaattiottimet täydentävät ruokapöytäsi ilmettä ja tekevät salaatin tarjoilusta entistä helpompaa ja tyylikkäämpää. Valittavana on useita eri materiaaleja ja malleja. Teräksiset salaattiottimet ovat hyvä lisä jokaiseen aterinkaappiin, sillä ne ovat kestäviä, ajattomia ja sopivat monenlaiseen sisustustyyliin. Puiset salaattiottimet tuovat taas lämmintä ja rustiikkista tunnelmaa ruokailuhetkiin.
Salaattiottimet
Finns i lager
Varumärke

    A

  • E

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
70 tuotteita
Näyttää 40 / 70 tuotetta

Salaattiottimet

Salaattiottimet ovat kätevät ja käytännölliset muodostaen samalla hienon yksityiskohdan pöytään. Ne eivät ehkä aina ole se päivällispöydän tärkein keittiöväline, mutta kattaus tuntuu yleensä paljon tyylikkäämmältä ja käytännöllisemmältä, jos salaattiottimet ovat pöydällä.

Salaattiottimet puuta ja ruostumatonta terästä

Meillä on paljon puisia keittiö -ja ruokailuvälineitä. Puu on pehmeä materiaali ja antaa luonnon tunnelmaa. Meiltä löytyy myös muista materiaaleista valmistettuja salaattiottimia sekä eri materiaaleja yhdistettyinä. Esimerkiksi ruostumattomasta teräksestä valmistetut salaattiottimet, joissa on puiset kahvat.

Salaattisetti

Jos haluat olla varma, että salaattiottimet ja kulho sopivat yhteen, voit ostaa yhden kaikista salaattiseteistämme. Salaattisetissä saat sekä kulhon että salaattiottimet. Salaattisetti sopii erinomaisesti lahjaksi äskettäin kotoa muuttaneille tai keittiöstä ja sisustuksesta kiinnostuneille.