Salaattiottimet

Uudet salaatinottimet? Olet tullut oikeaan osoitteeseen. Eri materiaaleista valmistetut lyhyet, pitkät, leveät tai kapeat. Ne löydät meiltä!

Salaattiottimet

Salaattiottimet ovat kätevät ja käytännölliset muodostaen samalla hienon yksityiskohdan pöytään. Ne eivät ehkä aina ole se päivällispöydän tärkein keittiöväline, mutta kattaus tuntuu yleensä paljon tyylikkäämmältä ja käytännöllisemmältä, jos salaattiottimet ovat pöydällä.

Sekoita ja tarjoile

Salaattiin tarkoitettujen salaattiottimien käytännöllisyys on se, että niitä voi käyttää sekä salaatin sekoittamiseen että salaatin tarjoiluun. Toimivat hyvin yhdessä ja erikseen. Keittiövälineenä ja tarjoiluvälineenä

Salaattiottimet puuta ja ruostumatonta terästä

Meillä on paljon puisia keittiö -ja ruokailuvälineitä. Puu on pehmeä materiaali ja antaa luonnon tunnelmaa. Meiltä löytyy myös muista materiaaleista valmistettuja salaattiottimia sekä eri materiaaleja yhdistettyinä. Esimerkiksi ruostumattomasta teräksestä valmistetut salaattiottimet, joissa on puiset kahvat.

Lyhyet tai pitkät

Meiltä löydät sekä lyhyet että pitkät salaattiottimet. Muista, että salaattiottimien ja salaattikulhon tulee mielellään sopia yhteen. Erittäin syvä ja kookas kulho tarvitsee isot salaattiottimet ja päinvastoin. Liian pienessä kulhossa käytettävät isot salaattiottimet voivat pudota pois kulhosta. Ehkä voisi olla hyvä omistaa muutamat erikokoiset salaattiottimet ja vaihdella niitä riippuen tarjottavan salaatin koosta.

Salaattikulho

Tarjoiluun valmistettu salaatti ja tyylikkäät salaattiottimet tarvitsevat myös salaattikulhon. Tutustu salaattikulhoihimme ja löydä itsellesi sopivin.

Salaattisetti

Jos haluat olla varma, että salaattiottimet ja kulho sopivat yhteen, voit ostaa yhden kaikista salaattiseteistämme. Salaattisetissä saat sekä kulhon että salaattiottimet. Salaattisetti sopii erinomaisesti lahjaksi äskettäin kotoa muuttaneille tai keittiöstä ja sisustuksesta kiinnostuneille.

Yksi tai useampi setti

Jos tiedossa on kutsut tai päivällinen, on varmasti tarvetta useammalle salaattikulholle. Silloin olisi hyvä, jos jokaiselle kulholle olisi omat salaattiottimet.

Retro salaattiottimet

Haluatko kattaa pöydän retrohenkisesti? Siinä tapauksessa meillä on sinulle salaattiottimet ja huokuvat klassista tunnelmaa. Tyyliin sopivien oikeiden astioiden kanssa yhdistetyt salaattiottimet mahdollistavat sen, että saat helposti luotua retrokattauksen.

Salaattipihdit

Salaattipihdeillä voit napata salaatin yhdellä kädellä. Ne ovat täydelliset buffet-pöytään, jossa useimmat ruokailijat pitävät lautasta toisessa kädessään. Voi olla kätevää asettaa muutamat salaattipihdit ja antaa vieraiden poimia kaikkea leivästä salaattiin ja lihaan salaattipihtien avulla.

Viinietikka ja kastike

Mausta salaatti viinietikalla ja salaatinkastikkeella. Tutustu öljy - & viinietikkakarahvit -tarjontaamme. Meillä on useita erimallisia ja eri materiaaleista valmistettuja karahveja.

Tuotemerkit

Meidän valikoimastamme löydät tuotteita valmistajilta Afroart, Anders Petter, Bitz, Boda Nova, Design House Stockholm, Eva Solo, Ferm Livingi, Gense, Guzzini, Hardanger Cutlery, House Doctor, Kay Bojesen, Klongi, Merxteam, Rig-Tig, Sagaform ja Gemini.