Tarjoiluvälineet

Oikeanlaiset tarjoiluvälineet tekevät tarjoilusta helpompaa ja luovat myös tunnelmaa ruokahetkeen. Pääruoka, syntymäpäiväkakku vai osa tyylikästä kattausta? Puuta, ruostumatonta terästä vai messinkiä? Löydä omasi!
198 tuotteita
Näyttää 40 / 198 tuotetta

Tarjoiluvälineet

Oikeaan tarkoitukseen sovitetuilla tarjoiluvälineillä ruoan ottaminen ja tarjoilu on helpompaa. Tarjoiluvälineet voivat olla myös todella mukava yksityiskohta kattauspöydällä.

Kakkulapio

Kakkulapio tai kakkuveitsi tulee tarpeeseen, kun on aika nauttia piirakkaa, täytekakkua tai muita leivonnaisia. Kakkulapiolla voit leikata niin ison palan kuin haluat. Monissa kakkulapioissa on sahalaitainen reuna leikkaamisen helpottamiseksi. Käännä kakkulapiota leikkaamisen jälkeen ja siirrä kakunpala tai muu leivonnainen lautaselle.

Salaattiottimet

Salaattiottimet ja salaattipihdit löydät laajasta valikoimastamme. Salaattiottimet ovat käytännöllisiä, jos haluat saada salaattikulhosta sopivan annoksen salaattia. Meiltä löydät useita salaattiottimia, jotka tyylikkäällä muotoilullaan korostavat kattausta.

Kastikekauha

Syvän kauhan ansiosta kastikekauhalla on helppo ottaa kastiketta kastikekulhosta tai kattilasta. Kastikekauhan nokalla voit kaataa kastiketta ruoan päälle hallitusti ja yksinkertaisella tavalla. Kastikekauha sopii täydellisesti kastikkeita rakastaville!

Keittokauha

Keiton tarjoilu ilman keittokauhaa on hankalaa. Keittokauha on suunniteltu täydellisesti keiton ottamiseen keittokulhosta tai kattilasta sekä tarjoiluun.

Tarjoilulusikka

Meillä on tarjoilulusikat yksittäin ja pareittain. Voit käyttää tarjoilulusikkaa moneen eri tarjoiluun. Tarjoile riisiä, herneitä tai smetanaa tarjoilulusikalla. Valikoimassamme on useita erikokoisia tarjoilulusikoita, jotka sopivat eri tarkoituksiin. On todennäköistä, että tarjoilulusikka tulee olemaan suosittu väline keittiössä, koska sitä voi käyttää moneen.

Tarjoilusetti

Tarjoilusetissä saat kaikki tarvitsemasi osat ja tällä tavalla osat sopivat yhteen.

Kultaa vai ruostumatonta terästä

Meillä on tarjoiluvälineitä useista eri materiaaleista. Halusitpa tarjoiluvälineet, jotka ovat ruostumatonta terästä, puuta, lasia, posliinia tai melamiinia, löydät sen meiltä.

Yhdistä aterimien kanssa

Tarjoiluvälineitä voi olla kiva yhdistää muiden aterimien kanssa. Hanki samantyyliset aterimet tai ruokailuvälineet. Tai ehkä haluat tarjoiluvälineiden olevan täysin erityyliset kuin aterimet. Samantyylisten aterimien ei tarvitse kuitenkaan tarkoittaa, että niiden pitäisi olla täsmälleen samat kuin tarjoiluvälineet ovat.

Konepesu

Monet materiaalit ovat astianpesukoneen kestäviä. Konepesun kestävät tarjoiluvälineet ovat yleensä myös erittäin kestäviä käytössä. Perussääntö on yleensä, että puu ei kestä konepesua. Astianpesukoneen omistaja voi ehkä miettiä, onko puusta valmistettujen tarjoiluvälineiden huuhtelu veden alla työlästä. Loppujen lopuksi se ei ole kovin vaativaa. Ajattele, mikä on sinulle tärkeintä tarjoiluvälineitä hankkiessa. Se, että voit valita materiaalin vapaasti vai se, että materiaali kestää konepesun.

Tuotemerkit

Meillä on tarjoiluvälineet tuotemerkeiltä Afroart, Aida, Anders Petter, ​​Arabia, Bitz, ​​Boda Nova, Design House Stockholm, Dorre, Eva Solo, Ferm Living, Fiskars, Gense, Georg Jensen, Global, Guzzini, Hackman, Hardanger Cutlery, Hay, House Doctor, Iittala, Kay Bojesen, Klong, Merxteam, Nachtmann, Rig-Tig, Robert Welch, Royal Copenhagen, Sabre, Sagaform, Serax, Spiegelau ja Zwilling.