/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Tarjoilukulhot & Salaattikulhot

Nyt saat meksikolaiseen taco-iltaan, syntymäpäiväjuhlille tai kesälounaalle sävyjä ja tyyliä. Tarjoilukulhot ja salaattikulhot monessa eri koossa ja ne sopivat täydellisesti sekä arkeen että juhlaan. Ihania värejä ja paljon yksityiskohtia. Puhdaslinjaista ja koristeellista muotoilua.
Tarjoilukulhot & Salaattikulhot
Finns i lager
Varumärke

    5

  • &

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
266 tuotteita
Näyttää 40 / 266 tuotetta

Tarjoilukulhot & Salaattikulhot

Etsitkö salaattikulhoa tai tarjoilukulhoa? Laajasta valikoimastamme löydät itsellesi sopivan. Oli kyseessä sitten etsimäsi edullinen salaattikulho arkikäyttöön tai tarjoilukulho päivälliselle. Usein tarjoilukulho tai salaattikulho on osa astiastoa, kuten Rörstand -tuotemerkin klassikoissa Swedish Grace, Ostindia ja Mon Amie. Iittala tarjoaa astiastoja Teema ja Kastehelmi. Luo tyylikäs ilme panostamalla astiastoihin tai yhdistelemällä erilaisia astioita. Näin lisäät persoonallista ilmettä kattaukseen.

Tarjoaminen

Voi olla käytännöllistä omistaa erilaisia, erikokoisia ja erivärisiä kulhoja, riippuen siitä, mihin aiot niitä käyttää. Meiltä löydät pienet ja isot tarjoilukulhot ja salaattikulhot. Niitä voit käyttää kaikkeen salaatista ja ruoasta jälkiruoan tai vaikkapa boolin tai muun juoman tarjoiluun. Oletko tutustunut lasitetusta kivitavarasta valmistettuihin astioihin? Niillä tuot lisää ilmettä kattaukseen. Tutustu esimerkiksi tuotemerkkien PotteryJo tai Serax värikkäisiin ja tyylikkäisiin kulhoihin.

Salaattikulho

Anna salaatin tuoda tyyliä kattaukseen kauniissa salaattikulhossa! Salaattikulho on usein täydellisen kokoinen myös lämpimän ruoan tarjoiluun. Miksi et käyttäisi sitä pastakulhona tuodaksesi ihanaa tunnelmaa päivällispöytään?

Hedelmäkulho

Onko hedelmäkulho myös ikuinen sisustuselementti? Ei mikään ihme, sillä esillä oleva tyylikäs hedelmäkulho luo tunnelmaa huoneeseen. Miten olisi klassisen puinen hedelmäkulho tai kaunis metallinen hedelmävati?

Jäätelökulho

Jälkiruokakulhot ja jäätelökulhot on tarjoilukulhojen pienimpiä. Yhdistele, mahdollisesti mukana tulevan, samantyylisen asetin kanssa ja luo yhtenäinen kattaus.
Tai yhdistele eri värejä ja muotoja leikkisän hauskaan kattaukseen!

Boolimalja

Tuo isoin tarjoilukulho esille, kun on juhlat! Boolimalja voi todella olla illan kohokohta, joten miksi et antaisi sen tuoda hieman ylimääräistä loistetta ja tunnelmaa juhlaan.

Materiaali ja hoito

Täältä löydät tarjoilukulhoja, jotka on valmistettu esimerkiksi lasista, muovista, ruostumattomasta teräksestä ja keramiikasta, kuten posliinista ja kivitavarasta. Jos hoidat tarjoilukulhojasi parhaalla mahdollisella tavalla, ne säilyvät kauniina pidempään. Jos ne ovat todella hyvälaatuisia, voit odottaa hyötyväsi ja nauttivasi niistä koko elämäsi ajan.

Tarjoilukulho mikroaaltouuniin tai astianpesukoneeseen

Jos olet epävarma kulhojen käsittelystä, tarkista tuotetiedot. Siinä kerrotaan, mistä materiaalista astiasi on tehty ja kestääkö se esimerkiksi mikroaaltouunin, uunin ja astianpesukoneen käytön. Suurin osa posliiniastioista kestää nykyään mikroaaltouunin ja astianpesukoneen. Kiinnitä kuitenkin huomiota kulhon yksityiskohtiin ja koristeisiin. Jos kulhossasi on esimerkiksi metallisia yksityiskohtia, sitä ei saa laittaa mikroaaltouuniin.

Huuhtele heti käytön jälkeen

Tietyt ruoantähteet voivat sisältää happoa, joka tekee jälkiä pintaan ja koristeisiin. Ota tavaksi huuhdella salaattikulho tai tarjoilukulho heti käytön jälkeen jälkien välttämiseksi.
Jos astioihin tulee mustia juovia metallisista ruokailuvälineistä, voit pestä ne helposti pois keraamisten liesien puhdistusaineella. Jos haluat olla varma kulhojen pinnan kestävyydestä alusta alkaen, voit käyttää puisia, muovisia tai bambuisia tarjoiluvälineitä. Ne eivät jätä jälkiä posliiniin.