/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Tumblerlasit

Tumblerlasia voit käyttää drinkkilasina, vesilasina, viskilasina tai vähän mihin vaan. Sinä päätät itse, mitä haluat tublerlaseistasi tarjoilla. Meiltä löydät erittäin tyylikkäät tumblerlasit erilaisilla muodoilla ja väreillä. Lasit ovat myös hieno sisustuselementti lasisessa vitriinikaapissa.
Finns i lager
Varumärke

    5

  • A

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
24842 tuotteita
Näyttää 40 / 24842 tuotetta

Tumblerlasit

Tumblerlasi on usein suhteellisen matala, ilman jalkaa ja siinä on hieman paksumpi pohja. Jos lasi on erittäin paksu, sitä kutsutaan yleensä Old Fashioned lasiksi. Tumblerlasien kohdalla raja menee usein hyvin hiuksenhieno. On monia laseja, jotka voidaan luokitella myös vesilaseiksi ja viskilaseiksi. Niitä voidaan kutsua myös juomalasiksi.

Mitä tumblerlasista voi juoda?

Lyhyt vastaus on, että voit juoda mitä haluat. On laseja, jotka on erityisesti valmistettu sopivaksi tietyille juomille, kuten viinilasit, olutlasit, drinkkilasit ja shottilasit. Mutta tumblerlasien suhteen se ei ole yhtä selvää. Voit käyttää lasia sekä drinkkeihin että veden juomiseen. Käytä laseja aamiaismehun tai saunaoluen tyylikkääseen nautiskeluun. Tumblerlasit ovat täydelliset, jos keittiön kaapissasi ei ole tilaa liian monille laseille. Juuri siksi nämä lasit ovat niin hyödyllisiä. Jos aiot käyttää tumblerlaseja jokapäiväisenä lasina, ei välttämättä ole täysin väärin laittaa hieman ylimääräistä energiaa sinua kiinnostavan lasin löytämiseen. Hauskan muotoinen tai värinen lasi päivittäiseen käyttöön. Näin saat hieman piristystä arkeen.

Yhdessä muiden lasien kanssa

Monet tumblerlasit on kehitetty osaksi lasisarjaa. Siksi ne sopivat usein erinomaisesti kattaukseen esimerkiksi viinilasin, olutlasin tai snapsilasin kanssa. Näin kattaus harmonisoituu tyylikkäästi.

Koko

Tumblerlasit ovat erikokoisia ja siksi niihin mahtuu eri määrät juomaa. On laseja, joiden tilavuus on 20 senttilitraa, ja muita, jotka täyttävät 60 senttilitraa. Tumblerlasille ei ole yleistä kokoa, vaan valitse juuri sinulle sopiva lasi.

Muoto

Tumblerlasit voivat olla eri muotoisia, vaikka useimmat niistä ovat yleensä matalia, ilman jalkaa ja niissä on paksumpi pohja. Tarjolla on maljallisia, suoria, hieman kulmikkaita ja pyöristettyjä tumblerlaseja. Erilaiset muodot antavat erilaisen tunteen, sekä lasin pidossa että siitä juomisesta.

Korkea tumblerlasi

Vaikka useimmat tumblerlasit ovat matalia, voit löytää meiltä myös hieman korkeampia laseja. Korkeat tumblerlasit sopivat yhtä hyvin sekä veden ja oluen että muiden juomien kanssa.

Tumblerlasi pillillä

Meiltä löytyy termosmukin muotoisia tumblerlaseja, joissa on pillit. Täydellinen kahvijuomalle tai jos haluat pitää mehun tai smoothien kylmänä pitkään.

Väri

Meiltä löydät useita tumblerlaseja eri väreillä. Etsitpä sitten kirkasta, harmaata, liilaa, vihreää tai lasia, jos on painatus. Ei ole vaikeaa löytää tumblerlasia, joka tuntuu henkilökohtaiselta ja sopii omaan sisustustyyliisi ja astioihin.