/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Viinilasit

Viinilasit monella eri sävyllä ja kuvioilla. Ne tuovat ihanasti esille viinin makuja, tuoksuja ja aromeja. Tyylikkäät viinilasit kattaukseen ja sisustukseen.
Viinilasit
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
403 tuotteita
Näyttää 40 / 403 tuotetta

Viinilasit

Meiltä löydät tyylikkäitä viinilaseja useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä. Ihanat viinilasit tuovat vahvistavat juoman makuja ja aromeja. Tervetuloa löytämään suosikkisi ja hemmottele itseäsi lasillisella viiniä. Myös kattaus illanviettoon ystävien kanssa, saa lisää tyylikkyyttä kauniista viinilaseista. Tiesitkö muuten, että opiskelu ja tutkimus viinistä ja sen tuotannosta on tiede, jota kutsutaan enologiaksi eli viiniopiksi?

Viinilasin koko ja muoto

Minkä muotoinen viinilasi on paras ja kuinka iso viinilasin pitäisi olla? Se riippuu siitä, mitä viiniä aiot tarjoilla: punaviiniä vai valkoviiniä. Viinillä on erilaisia ​​ominaisuuksia ja tarjoilemalla viiniä erikokoisista viinilaseista, voidaan niitä ominaisuuksia vahvistaa ja tuoda esille.
Punaviinilasissa on leveämpi maljaosa ja pyöreämpi muoto. Näin viini saa kunnolla happea ja tuo siten esiin kaikki viinin aromit ja tuoksut.
Valkoviinilasi on hieman pienempi ja tämä johtuu siitä, että valkoviinit on tarjottava kylminä. Kun maljaosa on pienempi, lämpötila säilyy paremmin. Valkoviinilasin maljaosan ei myöskään tarvitse olla niin iso, koska viiniä ei tarvitse ilmata samalla tavalla kuin punaviinejä.
Roséviini tarjoillaan valkoviinin tapaan hyvin jäähdytettynä. Siksi on hyvä tarjota roséviiniä valkoviinilasista. Pienemmät viinilasit sopivat täydellisesti makeille jälkiruokaviineille ja likööreille.

Muoto, väri ja kuvio

Voit helposti ja vaivattomasti etsiä laajasta viinilasivalikoimastamme sinulle ja sisustustyyliisi sopivan viinilasin. Löydät laseja monelta eri tuotemerkeiltä.
Valikoimastamme löytyy esimerkiksi viinilaseja minimalistisen pelkistetyllä muotoilulla, jossa on suoria ja puhtaita linjoja. Löydät myös tyylikkäitä kristallilaseja kauniilla hopea- tai kultareunalla sekä viinilaseja, joissa on kaiverrettu sisustus ja ainutlaatuiset kuviot.
Useimmissa viinilaseissa on korkea jalka, jonka ansiosta lasista on helppo pitää kiinni ja niillä saa juhlavan kattauksen. Viinilaseja on myös ilman jalkaa. Se luo rennomman tunnelman päivällispöydän ympärille ja sitä voidaan käyttää myös muihin juomiin.

Valitse viinilasit suosituilta tuotemerkeiltä, ​​kuten:

  • Iittala
  • Kosta Boda
  • Leonardo
  • Orrefors
  • Riedel

Viinilasin materiaali

Viini ohuessa ja hienossa lasissa korostaa viinin väriä ja siitä on miellyttävä juoda. Todella juhlallisissa tilaisuuksissa monet nauttivat pöydän kattamisesta eleganteilla kristalliviinilaseilla. Cerveralla on laaja valikoima lasista ja kristallista valmistettuja viinilaseja, ja tarjolla on sekä suupuhallettuja että koneellisesti valmistettuja laseja. Suupuhalletut viinilasit antavat kattaukseen ainutlaatuisen tunnelman, koska lasien välillä voi olla pieniä eroja.