Essence

Iittala Essence on argentiinalaisen Alfredo Häberlin suunnittelema astiasto, joka julkaistiin vuonna 2001. Essencen keskeisenä ajatuksena on ollut suunnitella yksinkertainen kokoelma monikäyttöisiä laseja, joista voit tarjoilla täyden valikoiman erilaisia viinejä.
Essence
Essence
25 tuotteita

Lajittele:

Myydyimmät
Näyttää 25 / 25 tuotetta

Iittala Essence

Essence- sarja on yksi tunnetuimmista ja merkittävimmistä Iittalan kokoelmista ympäri maailmaa, ja on muun muassa muotoilun harrastajien rakastama. Essence on voittanut useita arvostettuja muotoilualan palkintoja, kuten iF- ja Les Découvertes -palkinnot.
Essence -sarjan luoja, Alfredo Häberlin uskoo, että lasien yksinkertaiset muodot lisäävät juoman nautintoa. Hän halusi muuttaa perinteisen viinilasin muotoa toteuttaakseen visionsa, ja loi siksi Essence- sarjan, jonka lasit on muotoiltu säilyttämään juoman eri ominaisuudet.
Häberlin työ on johdonmukaista ja monipuolista. Hän välttelee trendejä ja huokuu vankkaa ja kestävää laatua, joka on kietoutunut materiaaleihin, teknologiaan ja aikaan.
iittala essence iittala astiat juomalasit karahvi vaaleanpunainen vihreä
iittala essence iittala viinilasit cocktaillasit karahvi kirkas
iittala essence juomalasit eriväriset vesilasit viinilasi

Essence lasit

Iittala Essence lasit tuovat kattaukseen näyttävyyttä ja tarjoavat yksinkertaista eleganssia kaikkiin tilanteisiin. Kulmikkaat muodot ja suuret maljaosat antavat Essence-laseille niiden tunnistettavan ilmeen. Lasit ovat miellyttävät pitää kädessä ja tekevät hienoista viineistä entistä nautinnollisempia.
Meiltä Cerveralta löydät juuri sinulle parhaiten sopivat Essence lasit. Sarjasta löytyy nykyään viinilasit, olutlasit, cocktaillasit, samppanjalasit, vesilasit ja erikokoiset lautaset ja karahvit, useissa ihanissa väreissä. Kaikki sarjan jalalliset lasit ovat samankorkuisia, joten niistä tulee sekä miellyttävä että näyttävä lisä pöydän kattaukseen.