/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Essence

Iittala Essence on argentiinalaisen Alfredo Häberlin suunnittelema astiasto, joka julkaistiin vuonna 2001. Essencen keskeisenä ajatuksena on ollut suunnitella yksinkertainen kokoelma monikäyttöisiä laseja, joista voit tarjoilla täyden valikoiman erilaisia viinejä.
Essence
Essence
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
27 tuotteita
Näyttää 27 / 27 tuotetta

Essence lasit kaikkiin elämäsi hetkiin

Iittala Essence lasit tuovat kattaukseen näyttävyyttä ja tarjoavat yksinkertaista eleganssia kaikkiin tilanteisiin. Kulmikkaat muodot ja suuret maljaosat antavat laseille niiden tunnistettavan ilmeen. Lasit ovat miellyttävät pitää kädessä ja tekevät hienoista viineistä entistä nautinnollisempia.
Etsitpä sitten laseja romanttiselle illalliselle tai suurelle perheen illalliselle, löydät tilaisuuteen sopivat lasit meiltä Cerveralta. Essence- kokoelmasta löytyy nykyään viinilasit, olutlasit, cocktaillasit, samppanjalasit, vesilasit ja erikokoiset lautaset ja karahvit, useissa ihanissa väreissä. Kaikki sarjan jalalliset lasit ovat samankorkuisia, joten niistä tulee sekä miellyttävä että näyttävä lisä pöydän kattaukseen.
Iittala lasit essence juomalasi vesilasi olutlasi cocktaillasi drinkkilasi valkoviinilasi viinilasi punaviinilasi
Essence -kokoelmasta löytyy muun muassa:
  • Kaksi erikokoista juomalasia (35 cl ja 55 cl): Monikäyttöiset juomalasit, jotka sopivat kaikkiin kattauksiin. Niistä nautit kaikkea vedestä ja tuoremehusta virvoitusjuomiin ja smoothieihin. Juomalasit ovat saatavilla väreissä sammaleenvihreä, tummanharmaa ja kirkas.
  • Valkoviinilasi (33 cl): Erittäin kaunis ja täydellinen viinilasi valkoviineille, mutta se soveltuu myös punaviineille, raikkaille drinkeille ja herkullisille smoothieille.
  • Punaviinilasi (45 cl): Viinilasia voidaan käyttää sekä punaviinilasina että valkoviinilasina, mutta sen suuri malja korostaa parhaiten punaviinien aromeja.
  • Kuohuviinilasi (21 cl): Lasin korkea ja kapea juomaosa pitää kuohuviinin viileänä, auttaa kuohuviinin kuplia leviämään tasaisesti lasiin ja säilyttää kuplat pidempään.
  • Väkeväviinilasi (15 cl): Tämä jälkiruokaviinilasi soveltuu erityisen hyvin väkevöityjen viinien, kuten brandyn, aperitiivin, portviinin ja liköörin tarjoiluun.
  • Olutlasi (48 cl): Matalajalkainen olutlasi, joka palvelee useampia erilaisia oluita. Lasin kaareva muoto tuo esiin oluen monipuoliset aromit ja saa oluen vaahtoutumaan kauniisti.
  • Cocktaillasi (63 cl): Tästä lasista tarjoilet drinkit trendikkäästi suurten jääkuutioiden kera. Cocktaillasi soveltuu erinomaisesti isommille juomasekoituksille, kuten Gin & Tonic :ille ja Aperol Spritz :ille.

Iittala Essence - monikäyttöinen lasisarja

Iittala Essence on kaunis ja ajaton lasikokoelma, josta on tullut yksi tunnetuimmista ja merkittävimmistä Iittalan kokoelmista ympäri maailmaa, ja on muun muassa muotoilun harrastajien rakastama. Minimalistisen muotoilun ansiosta tämä kokoelma on täydellinen niille, jotka etsivät hienostunutta tyyliä kotiinsa.
Essence -lasisarjan luoja, Alfredo Häberli uskoo, että lasien yksinkertaiset muodot lisäävät juoman nautintoa. Hän halusi muuttaa perinteisen viinilasin muotoa toteuttaakseen visionsa, ja loi siksi Essence- sarjan, jonka lasit on muotoiltu säilyttämään juoman eri ominaisuudet.
iittala lasit juomalasit karahvi erikokoiset lautaset lasilautaset sammaleenvihreä astiasto
Iittala lasit essence punaviinilasit valkoviinilasit samppanjalasit kuohuviinilasit pöydän kattaus