/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Airfryer

Tekeekö mieli maukkaita ranskalaisia, lihaa, kalaa, rapuja, tofua tai snacksejä? Vai haluatko ehkäpä valmistaa kanelipullia tai munkkeja. Airfryer sopii juuri sinulle! Tutustu valikoimaamme!
Airfryer
Airfryer
Finns i lager
Varumärke

    B

  • D

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
46 tuotteita
Näyttää 40 / 46 tuotetta

Airfryer

Airfryer -ilmafriteerauskeittimellä voi friteerata lähes mitä tahansa! Friteeraa ranskalaisia, lihaa, pientä naposteltavaa, kalaa, katkarapuja tai tofua. Voit myös leipoa korvapuusteja, mutakakun tai miksi ei, vaikka munkkeja? Airfryer -ilmafriteerauskeittimellä voi syödä friteerattua joka päivä ilman, että se on epäterveellistä.
Airfryer -ilmafriteerauskeittimellä voit friteerata ilman öljyä ja samalla saada yhtä hyvän tuloksen kuin öljyn kanssa. Toisin sanoen voi epäterveellinen ruoka maistua terveelliseltä ilman suuria kompromisseja.
Cervera :lta löydät ilmafriteerauskeittimiä tuotemerkeiltä OBH Nordica ja Hamilton Beach. Valitse se, joka käy parhaiten juuri sinulle.

Kuinka Airfryer toimii?

Airfryer -ilmafriteerauskeittimellä kiertävä kuuma ilma valmistaa ruoan. Ilmafriteerauskeitin muistuttaa kiertoilmauunia, mutta niissä on myös eronsa. Kiertoilmauunissa, joka löytyy monen kotikeittiöstä, kiertää ilma pienessä tilassa. Kuumailmakeittimellä kuuma ilma kiertää myös pienessä tilassa mutta erona on tilan muoto. Kiertoilmauunissa on neliön muotoinen uunitila, kun taas Airfryer -kuumailmakeittimessä on sylinterimäinen kapseli. Airfryer -ilmafriteerauskeittimen muoto on täydellinen siihen, että lämmin ilma pääsee kiertämään tehokkaasti ja valmistamaan rapean pinnan.

Actifryer vai airfryer?

Airfryer -kuumailmakeittimessä kiertää ilma. Actifryer -keittimessä on kiertävän ilman lisäksi automaattisesti pyörivä kori.

Mitä Aifryer -kuumailmakeittimellä voi valmistaa?

Itseasiassa on helpompaa vastata siihen, mitä et voisi valmistaa Airfryer -kuumailmakeittimellä. Mahdollisuuksia laittaa ruokaa on nimittäin monia. Se, mitä sinulla on tapana friteerata öljyllä, voit kuumailmafriteerata. Sen lisäksi voit käyttää laitetta leipomiseen ja paistamisen sijaan. Tietyissä laitteissa on parasta, jos käytät hieman öljyä, mutta Airfryer -kiertoilmakeitin tarvitsee vain 10% öljyä tavalliseen friteerauskeittimeen verrattuna. Voit siis syödä ranskalaisia, joissa on 90% vähemmän friteerausrasvaa. OBH Nordica lupaa jopa 99% vähemmän rasvaa, kun friteeraat heidän ActiFryer -kiertoilmakypsentimellä.

Mitä voi friteerata?

Friteeraa bataattia, sipulirenkaita, turskaa, halloumia, katkarapuja, Camembert-juustoa tai valmista vaikka perinteinen friteerattu banaani jäätelöllä. Lähes kaikki on friteerattuna hyvää.
Oletko sipsifriikki? Mitä jos friteeraisit omat sipsit? Kotona friteeratut sipsit ovat herkullisempia ja jopa terveellisempiä. Testaa eri perunalajikkeita, erilaisia sipsimausteita ja eri tapoja leikata perunat. Ota avuksi mandoliini, jos haluat leikata nopeammin täydellisiä sipsisiivuja.

Lisää mahdollisuuksia

Lähes kaikki kuumailmafriteerauskeittimet tarjoavat mahdollisuuden valita, kuinka kypsäksi ruoka valmistetaan. Voit säätää koneen valmistamaan sen mukaan minkä ruoan haluat valmistaa. Airfryer -kuumailmakeittimellä voit friteerauksen lisäksi myös grillata, paistaa, paahtaa, kuivattaa ja lämmittää raaka-aineita.

Airfryer -ilmakeittimen puhdistus

Ilmakeitin on helppo puhdistaa. Tavallisen friteerauskeittimen puhdistukseen verrattuna, ilmakeittimen puhdistus sujuu todella joustavasti. Koska ilmakeitin ei tarvitse suurta määrä öljyä, ei sinun tarvitse yrittää hankailla pois sinnikkäästi kiinni jäänyttä öljyä.