Yleiskoneet

Tällä keittiön ystävällä saat ruoanlaitosta ja leivonnasta helpompaa. Meiltä löydät modernit ja klassiset retro yleiskoneet eri muodoilla ja väreillä. Nyt vain leipomaan ja laittamaan ruokaa!
Yleiskoneet
Yleiskoneet
52 tuotteita
Näyttää 40 / 52 tuotetta

Yleiskone

Se, mitä valmistat yleiskoneellasi, määrittää, minkä koneen tarvitset ja kuinka suuren sen tulee olla. Monissa tapauksissa saattaa olla parempi vähän liian iso kuin liian pieni yleiskone. Jos keittiön kaapissa tai keittiötasolla on ahdasta, voi pieni yleiskone silti olla parempi valinta. Isokaan yleiskone ei ehkä ole paras valinta, jos et koskaan tarvitse sitä tai käytä sen kokoista konetta. Mieti siksi, mihin haluat käyttää konetta, ja päätä sitten, mikä koko sopii sinulle parhaiten. Useista tuotekuvauksista voit lukea kuinka iso on taikinan nestemäärä ja kuinka painavan taikinan yleiskone kestää.
Löydä meiltä Cervera :lta paras yleiskone erityistarpeisiisi. Halusitpa sitten ison tai pienen, punaisen, keltaisen, valkoisen, mustan, sinisen tai vaaleanpunaisen yleiskoneen, löydät sen meiltä.
Yleiskoneesta tulee nopeasti paras apulainen keittiössä. Yleiskone helpottaa suurimman osan ruoanlaitosta ja leipomisesta. Se on käytännöllinen ja myös todella hieno. Meillä on yleiskoneita tuotemerkeiltä Ankarsrum, Bosch, Kenwood, KitchenAid, Sage ja Smeg.

Mitä voit valmistaa yleiskoneella?

Jos pidät leipomisesta, yleiskone saa luultavasti tietyn paikan keittiötasolla. Yleiskone on erittäin hyvä vatkaamaan ja sekoittamaan, toisin sanoen täydellinen, jos haluat valmistaa kuohkean kastikkeen tai taikinan.

Yleiskone lihamyllyllä

Moniin yleiskoneisiin voit liittää lihamyllyn. Jauha omaa lihaa ja täytä oma makkara ostamalla tarvikkeita, jotka mahdollistavat sen. Sitten voit sekä leipoa oman hot dog -leivän että täyttää sen omalla makkaralla. Kaiken sen teet samalla koneella!

Suosittuja tuotemerkkejä

Nykyään on useita yleiskoneita useilta eri merkeiltä, ​​jotka ovat saavuttaneet suuren suosion. Eikä se ole niin outoa. Vahvat materiaalivalinnat ja tyylikäs muotoilu takaavat, että niitä arvostetaan monissa kodeissa.
KitchenAid
KitchenAid aloitti toimintansa vuonna 1919 Yhdysvalloissa ja nykyään se liitetään korkealaatuiseen ja tyylikkääseen muotoiluun. KitchenAid on pitkään ollut eturintamassa erilaisten keittiökoneiden kehittämisessä. He kehittivät muun muassa ensimmäisenä maailmassa sauvasekoittimen.
Smeg
Italialaisen Smeg -tuotemerkin muotoilu on hyvin harkittu sekä sisältä että ulkoa. Voit luottaa siihen, että Smeg :in yleiskone on kanssasi monta vuotta.
Kenwood
Kenwood on kehittänyt keittiölaitteita vuodesta 1947 lähtien. Nykyään heidän yleiskoneensa on suosittu kumppani monien leipomisen ystävien kotona.
Ankarsrum
Ankarsrum Assistant Original on yleiskone, jota valmistaa ruotsalainen Ankarsrum Kitchen AB Smoolannissa. Yritys kehittää vain Ankarsrum Assistent Original -konetta, mikä tarkoittaa, että tuote saa yritykseltä täyden huomion. Ankarsrum Assistent Original on voittanut useita kertoja testin paras -maininnan useissa eri tutkimuksissa ja testeissä. Kone voitti Kitchen Innovation Award -kilpailussa "Best of the Best - Kitchen Innovation of the Year 2018" -palkinnon.
Bosch
Bosch ei jätä mitään sattuman varaan. Yleiskoneet on testattu moneen kertaan ennen kuin ne on luokiteltu myyntivalmiiksi. Bosch edustaa laatua, johon voit luottaa.