/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Lihanuijat

Lihanuija on erinomainen työkalu liharuokien valmistamiseen. Sillä esivalmistelet lihan kuin ammattilainen ja saat sitkeästä lihasta mureampaa ja mehukkaampaa. Meidän laajasta valikoimasta löydät lihanuijat, pihvinuijat ja lihakirveet. Mikä sopii sinulle parhaiten?
Lihanuijat
Lihanuijat
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
9 tuotteita
Näyttää 9 / 9 tuotetta

Mureampaa lihaa lihanuijalla

Lihanuija on erinomainen apuri esimerkiksi klassisen lehtipihvin valmistamisessa. Lihanuijalla saat nuijittua lehtipihvin todella ohueksi ja mureaksi. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi, aseta lehtipihvi kahden leivinpaperin tai kelmun väliin. Aloita nuijiminen pihvin keskeltä ja siirry kohti reunoja. Näin saat tasaisen paksuisen pihvin ja täydellisen paistotuloksen.
wmf lihanuija liharuoka kanafilee paneroidut kanafileet
oxo lihanuija paneroidut porsaanleikkeet mausteet

Milloin liha pitää nuijia?

Lihanuija on täydellinen työkalu lihan mureuttamiseen sekä halutun paksuuden saavuttamiseen, mutta se ei tietenkään ole pakollinen herkullisen lopputuloksen saamiseksi. Se on siis makuasia milloin ja mitä lihaa haluat nuijia. Tässä tulee pari ehdotusta:
• Luuton porsaankyljys
• Viipaloitu ulkofilee
• Vasikanlihaleike, kun valmistat wieninleikkeitä

Lihanuijan kaksi eri puolta

Lihanuijassa on usein kaksi eri puolta, yksi puoli on sileä ja toinen hammastettu. Sileää puolta käytetään halutun paksuuden saavuttamiseen ja hammastettua puolta käytetään, kun halutaan mureaa lihaa.

Tukeva lihanuija

Hyvä pihvinuija on tarpeeksi painava ja tukeva, jotta saat kunnolla voimaa lihan tai pihvin nuijimiseen. Useimmat lihanuijat ovat siksi valmistettu tukevista materiaaleista, kuten valuraudasta.
oxo lihanuija keittiövälineet ruoanlaittovälineet
victorinox veitsi lihakirves lihaveitsi keittiöveitset

Lihakirves

Lihakirveen avulla poistat helposti ruston ja lihapalojen väliset liitokset. Lihakirves on myös avuksi kun haluat pilkkoa luisen lihan pieniksi paloiksi, esimerkiksi muhennosta valmistaessa.
Tutustu myös meidän fileointiveitsiin ja paistiveitsiin. Fileointiveitsi on ohut ja kaareva veitsi, täydellinen lihan ja kalan fileointiin. Paistiveitsi on pitkä ja ohut veitsi, joka on täydellinen paistin käsittelyyn ja esimerkiksi kalkkunan ja kinkun vuolemiseen.

Loistava lahja lihan ystävälle

Lihanuija on loistava lahjaidea jokaiselle kotikokille. Laadukas lihanuija nostaa liha-ateriat uudelle tasolle. Se on myös tyylikäs yksityiskohta keittiön työtasolla.

Tuotemerkit

Meidän lihanuijat, pihvinuijat ja lihakirveet tulevat korkeaa laatua priorisoivilta brändeiltä, ​​kuten Anders Petter, Exxent, Global, Merxteam, Rösle, Skeppshult, Westmark ja Wmf.