/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Kattilasarjat

Kätevät kattilasarjat ruoanvalmistukseen. Arkeen ja juhlaan. Oma kattila sekä pastalle että kastikkeelle ja kasviksille. Hanki sisustukseesi sopivat kattilat ja aseta höyryävä pasta päivällispöytään! Hyvää ruokahalua!
Kattilasarjat
Kattilasarjat
Finns i lager
Varumärke

    D

Kategori
Material
Färg
Pris
52 tuotteita
Näyttää 40 / 52 tuotetta

Kattilasarjat

On hyvä omistaa muutama erikokoinen kattila. Erilaiset kattilasarjat tarjoavat mahdollisuuden siihen. Meiltä löydät kattilasarjat kolmessa tai useammassa osassa. Erilaiset kattilasarjat sisältävät erilaisia ​​kattiloita, patoja ja paistinpannuja. Kattilasarjat voivat sisältään muun muassa ison kattilan, pienen kattilan, padan ja paistokasarin. Samaan sarjaan kuuluvat keittoastiat ja paistoastiat sopivat hyvin vierekkäin kaappiin tai hyllylle.
Anders Petter kattilasarja kattilasarjat ruostumaton  3 osaa
Vargenthor vargen & thor mjölner sarjan kattilat kupari
Eva Solo Eva trio sarjan kattilasarja kattilat ja paistinpannu ruostumaton teräs

Kultaiset kattilat

Meillä on Vargen & Thor -tuotemerkin kattiloita, joiden materiaalina on kullanvärinen metalli. Metallia voidaan verrata myös messinkiin. Kattilat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja niitä voidaan käyttää kaikentyyppisillä liesillä. Näitä ylellisiä keittoastioita myydään vain meillä Cerverassa. Todella hienot kattilat, jotka kirjaimellisesti kultaavat ruoanlaittoa.

Kupariset kattilat

Vargen & Thorin -tuotemerkin kupariset kattilat nimeltään Mjölner. Kattilat on valmistettu aidosta kuparista. Näitä kattiloita voidaan käyttää induktioliesillä ja muilla liesillä. Kupariset kattilat ovat niin hienoja, että luultavasti haluat pitää ne esillä lieden päällä tai avoimella keittiön hyllyllä. Nämä ovat kattiloita, jotka ansaitsevat olla esillä.

Kattilasarjat induktioliedelle

Käytännössä kaikki kattilamme on valmistettu toimimaan induktioliesillä ja muilla liesillä. Tuotekuvauksesta kannattaa lukea, mikä koskee sinua kiinnostavia keittoastioita.

Patasarja

Kattilasarjojen lisäksi meiltä löytyy myös sarjoja, jotka sisältävät sekä kattilat, paistinpannut että padat. Näin saat täydellisen sarjan keittiöösi. Muutamalla kattilalla, yhdellä padalla ja paistinpannulla pääset todella pitkälle.

Täydellinen lahja

Kukapa ei tarvitsisi muutamaa uutta kattilaa keittiöön? On helppo sokeutua sille mitä omasta keittiöstä löytyy ja unohtaa, että se saattaa joskus vaatia päivitystä. Anna kattilasetti ruoanlaitosta kiinnostuneelle, kotoa muuttavalle tai hänelle, jolla olisi aika uusia keittiön kattilatarjontaa. Laadukkaiden kattiloiden ansiosta ruoanlaitto on entistä hauskempaa. Usealla keittoastialla ja paistoastialla se on mahdollista ja voit myös tehdä monia asioita samaan aikaan. Keittää, hauduttaa, paistaa ja laittaa uuniin. Se, jos mikä, on sekä tehokkaampaa että hauskempaa.

Kokoa oma kattilasarja

Löydätkö sopivan kattilasarjan, mutta haluaisit täydentää sitä vielä yhdellä kattilalla? Vai haluatko koota oman patasarjasi? Siinä tapauksessa kannattaa tutustua meillä myytäviin kattiloihin ja patoihin. Meillä on keittoastioita ja paistoastioita tuotemerkeiltä Ballarini, Big Gren Egg, Culimat, Eva Solo, Fiskars, GreenPan, Iittala, Kamado SUMO, KitchenAid, Kockums, Jamie Oliver, Le Creuset, MasterClass, Professional Secrets, Scanpan, Smeg, VMF ja monilta muilta.
Anders petter stenfors sarja kattilasarja ruostumaton mattapintainen
Vargenthor Vargen & thor kattilasarja kattilat ja padat musta kulta