/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Paistinpannut

Jokainen kokki tarvitsee kestävän ja laadukkaan paistinpannun. Ilman sitä on ruoanlaittoa vaikea hallita. Tarjolla on monipuolinen valikoima paistinpannuja sekä arkikäyttöön että erikoistilanteisiin. Keraamiset, hiiliteräksiset tai valurautaiset paistinpannut jokaiseen kotiin.
Paistinpannut
Paistinpannut
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
404 tuotteita
Näyttää 40 / 404 tuotetta
beka mandala paistinpannut non stick tarttumaton pinta puinen leikkuulauta

Paistinpannut

Riippumatta siitä paistatko lihaa, kalaa, vihanneksia tai munakasta, tarvitset hyvän paistinpannun, joka vastaa tarpeitasi. Cervera :lta löydät taatusti sinulle sopivan paistinpannun.

Materiaali

Paistinpannuja valmistetaan useasta eri materiaalista. Meiltä löydät muun muassa valurautapannut, hiiliteräspannut, ruostumattomat teräspannut, alumiinipannut ja kupariset paistinpannut.
lodge backlock paistinpannut valurautapannut valkosipulileipä

Valurauta

Valurauta on tarttumaton materiaali, joka on helppo puhdistaa. Valuraudasta valmistettu paistinpannu voi olla mukanasi koko elinikäsi. Siitä täytyy vain huolehtia hyvin. Valurautapannusta tulee myös parempi mitä enemmän sitä käytät. Valurautapannu, joka on ollut mukanasi pidemmän ajan on luultavasti keittiösi paras paistinpannu.
lodge paistinpannu valurautapannu keittiöpyyhe
beka paistinpannu ruostumaton teräs puinen leikkuulauta

Hiiliteräs

Hiiliteräspannussa on luonnollinen tarttumaton pinnoite. Aluksi hiiliteräs on hopeaa, mutta kun paistinpannua käytetään, sen pinta tummenee, hoidon tarve vähenee ja tarttumattomuus paranee.

Ruostumaton teräs

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut paistinpannut lämpenevät nopeasti ja niissä paistat kauniit pinnat lihoihin, kaloihin ja kasviksiin. Teräspannut ovat todella kestäviä, ne voidaan myös pestä astianpesukoneessa.
De Buyer mineral b element paistinpannu hiiliteräspannu murea liha uunissa
greenpan paistinpannu greenpan keraaminen paistinpannu

Keraaminen

Keraamisella paistinpannulla on todella kestävä pinta. Keraaminen paistinpannu kestää kuumia lämpötiloja ja sen käyttö vaatii vain vähän rasvaa.

Paistinpannusetti

Paistinpannusetti on täydellinen sinulle, joka haluat päivittää ruoanlaittoastioitasi. Paistinpannusetti on myös upea lahja kotoa muuttavalle tai ruoanlaitosta kiinnostuneelle.
De buyer mineral b element paistinpannu erikokoiset paistinpannut non stick tarttumaton paistinpannusetti

Pienet paistinpannut

Meiltä löydät sekä pienet että isot paistinpannut, ko'oissa 11 - 43 cm. Pieni paistinpannu sopii mainiosti kun haluat esim. paistaa kananmunia.

Kannelliset paistinpannut

Jos haluat kannellisen paistinpannun on paistokasari oikea paistinpannu sinulle.

Korkea reuna

Meiltä löytyy korkeareunaisia ja matalia paistinpannuja. Korkeareunaisessa paistinpannussa voit valmistaa ruokaa, joka vaatii sekoittamista. Sillä vältät myös roiskua liedelle. Matala paistinpannu on usein hyvä valinta, kun tarvitset käännellä paistamaasi.
Tefal professional jamie oliver paistinpannu non stick tarttumaton pinta
le creuset signature paistinpannu punainen mustikkapiirakka

Tuotemerkit

Meiltä löytyy paistinpannuja useilta tunnetuilta valmistajilta - MT Gastroguss, Anders Petter, Ballarini, Beka, BK, Cobb, Combekk, Culimat, Demeyere, Eva Solo, GrenPan, Iittala, KitchenAid, Kockums, Lodge, MasterClass, Professional Secrets, Ronneby Bruk, Scanpan, Smeg, Staub, Vargen & Thor, VMF, Zwilling, ynnä muuta.

Jamie Oliver

Jamie Oliver on suosittu tv-kokki, joka on avannut ravintoloita, kirjoittanut keittokirjoja ja kehittänyt keittiövälineitä. Jamie Oliver on kehittänyt paistinpannuja ranskalaiselle Tefal :ille, joka valmistaa korkealaatuisia keittiötarvikkeita.

Skeppshult

Jos etsit valurautapannua on Skeppshult :in paistinpannu tällöin täydellinen valinta.

Fiskars

Fiskars :in paistinpannut on saatavilla useissa eri materiaaleissa ja muodoissa. Jos etsit laadukkaita paistinpannuja, löydät nämä taatusti Fiskars :ilta.

de Buyer

de Buyer on valmistanut ruoanlaittoastioita vuodesta 1830 lähtien. Heidän valikoimasta löytyy paistinpannu jokaiseen käyttötarkoitukseen.

Le Creuset

Le Creuset :in paistinpannut ja kattilat tunnistetaan niiden kauniista emaloidusta pinnasta. Heidän paistinpannut ovat niin kauniita, että haluat varmasti esitellä ne ruoan tarjoamisessa.