/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Kukkaruukut

Meiltä löydät eri materiaaleista valmistettuja sekä pieniä että isoja kukkaruukkuja. Eri väreillä ja eri käyttötarkoituksiin. Ihania ruukkuja sisälle ja ulos. Ruukku on myös tyylikäs sisustuselementti kotiisi. Valikoimassamme on ruukkuja monilta eri tuotemerkeiltä. Tule tutustumaan ja löydä omasi!
Kukkaruukut
Kukkaruukut
Finns i lager
Kategori
Varumärke

    A

  • B

Material
Designer
Färg
Pris
182 tuotteita
Näyttää 40 / 182 tuotetta

Kukkaruukut

Kun haluat luoda kodikkaan ja viihtyisän tunnelman huoneeseen, on erittäin tehokasta investoida viherkasveihin. Voit vapaasti sekoitella ja yhdistellä erilaisia ​sekä eri materiaaleista valmistettuja kukkaruukkuja luodaksesi kauniin vihreyden ikkunalle, hyllylle tai pöydälle. Halutessasi voit yhdistää kukkaruukut myös maljakon ja kynttilän kanssa, jolloin saat upean katseenvangitsijan huoneeseen.

Sisäruukut ja ulkoruukut

Riippumatta siitä, mitä kasveja haluat kotiisi, löydät niille kukkaruukut Cerveralta. Meillä on ruukkuja sekä ulko- että sisäkäyttöön. Valitse useista eri kukkaruukuista.

Ulkoruukut

Jos etsit pieniä tai isoja ruukkuja ulkokäyttöön, löydät ne meiltä. Aseta kookkaat kasvit isoihin ruukkuihin ulos, terassille, parvekkeelle tai patiolle.

Pienet ja isot ruukut

Meiltä löytyvät kukkaruukut ovat erikokoisia. Pienet ja viehättävät kukkaruukut sopivat täydellisesti pienelle ikkunalle, kun taas isommat ja korkeammat kukkaruukut voidaan sijoittaa suoraan lattialle. Tietyt kukkaruukut toimitetaan suojaruukun ja siihen liittyvän astian kanssa.
Muista, ettet valitse kasville liian pientä tai liian isoa ruukkua. Jos kukkaruukku on liian pieni, juuret eivät mahdu sisälle ja ruukussa on usein liian kuivaa. Liian ison ruukun vaarana on, että se kastuu liikaa.

Musta vai vihreä kukkaruukku?

Meiltä löydät monia eri värejä. Beige, vihreä, valkoinen, harmaa, keltainen, violetti tai musta. Tutustu valikoimaamme ja löydä oma värisi!

Materiaali

Valikoimastamme löydät eri materiaaleista valmistetut ruukut. Tässä muutamat materiaalit:
• Kivitavara
• Keramiikka
• Lasi
• Savi
• Messinki
• Posliini
Kukkaruukuilla voit myös koristella ja rakentaa tyylikästä sisustusta. Voit vapaasti sekoitella ja yhdistellä eri materiaaleista valmistettuja kukkaruukkuja ja sijoittaa ne eri korkeuksille jännittävän ilmeen saamiseksi. Ruukkujen käyttäminen sisustamisessa on hauskaa, koska se on niin nopeaa ja helppoa. Uusilla ruukuilla ja kasveilla voit luoda huoneeseen aivan uudenlaisen tunnelman.

Amppeli

Amppeli on roikkuva kukkaruukku, joka sopii yhtä hyvin niin sisälle kuin ulos.

Altakasteluruukut

Itsekastelevan tai altakastelevan kukkaruukun avulla sinun ei tarvitse uhrata paljoa energiaa kasvien hoitoon. Lähde lomalle ja kasvit pärjäävät hyvin itsekseen altakasteluruukun ansiosta. Täytä vesisäiliö vain silloin tällöin ja kasvit selviytyvät hyvin.

Seinäruukku

Seinäruukku sopii täydellisesti köynnöskasveille, esimerkiksi kultaiselle viiniköynnökselle tai muratille. Seinäruukulla saat kauniin ja koristeellisen sisustusyksityiskohdan. Aseta ruukkuja useille eri tasoille ja korkeuksille. Seinäruukut sopivat sekä sisä- että ulkotiloihin.

Jalallinen kukkaruukku

Jalallisella kukkaruukulla kasvi ja ruukku nousevat hieman ylöspäin. Sama pätee jalan päällä olevaan ruukkuun. Vaihtelemalla ruukkuja saat elävämmän ympäristön.

Tuotemerkit

Meiltä löydät monia kukkaruukkuja tunnetuilta tuotemerkeiltä: Bergs Potter, Bitz, Kähler Design, Björn Winblad, Bordallo Pinheiro, Broste Copenhagen, By On, Cilio,