/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Kukkaruukut & Maljakot

Maljakko tai ruukku ihanilla sävyillä ja muodolla luo lisää tunnelmaa. Eri kokoja, muotoja ja materiaaleja. Kontrastin sisustukseen saat valitsemalla esimerkiksi maljakon, joka on tyyliltään ja sävyiltään erilainen muuhun sisustukseen verrattuna. Löydä maljakko, joka sopii sinulle tai lahjaksi.
Kukkaruukut & Maljakot
Kukkaruukut & Maljakot
Saatavilla
Tuotemerkki

    A

  • B

Tuoteryhmä
Materiaali
Väri
Hinta
900 tuotteita
Näyttää 40 / 900 tuotetta

Kukkaruukut, Maljakot & Vaasit

Se, minkä maljakon valitset, on makuasia. Voimakkaan värinen maljakko kerää huomioita, ja yksinkertainen, lasillinen kukkamaljakko korostaa kukkakimppua. Keraamisesta maljakosta eri muodoilla, saat inspiroivan sisustuselementin huoneeseen. Meiltä Cerveralta voit ostaa maljakoita verkosta tai myymälöistämme Ruotsissa. Tarjoamme laajan valikoiman maljakoita ja näin voit löytää maljakon, joka sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Muista myös vilkaista kukkaruukkuvalikoimaamme. Täältä löydät ruukut sisä- ja ulkokäyttöön, isoja ruukkuja ja pieniä ruukkuja, hauskoja ja klassisia, värikkäitä ja tyylikkäitä. Tervetuloa!

Maljakot ja vaasit kukkakimpuille, leikkokukille ja oksille.

Täältä löydät kukkamaljakoita, jotka sopivat kaikentyyppisille kukkakimpuille. Valikoimastamme löytyy sekä klassisia maljakoita että moderneja maljakoita eri väreillä ja muodoilla. Monet maljakot ovat jo itsessään kauniita sisustuselementtejä, mutta muutama kukka tai vihreä oksa lisää aina eloa ja kodikasta tunnelmaa huoneeseen.
Kotona on hyvä olla muutama erilainen maljakko. Esimerkiksi tulppaanit haluavat maljakon, jossa on suuri suuaukko. Jos haluat sen sijaan poimia pienen oksan ja laittaa sen ikkunalle, tarvitset maljakon pienellä suuaukolla. Leikkokukille tai isommille kukkakimpuille sopii täydellisesti pyöreän muotoinen, kapenevalla suuaukolla varustettu maljakko. Näin kukat saavat tilaa pysyen paikoillaan. Jos sinulla on leikkokukat tai kimppu, jossa on pitkät kauniit varret, suosittelemme korkeaa ja suoralinjaista maljakkoa.
Monet maljakot ovat lasia, mutta maljakkomateriaaleina on myös esimerkiksi keramiikkaa, marmoria, ruostumatonta terästä ja messinkiä. Voit vapaasti sekoitella erityyppisiä maljakoita keskenään saadaksesi vaikuttavan ilmeen sisustukseen. Voit myös esimerkiksi yhdistää maljakon isoon ruukkuun koristeeksi tai hienon sisustuselementin luomiseksi pöydälle tai ikkunaan.
Valikoimastamme löydät maljakoita useilta tunnetuilta ja suosituilta tuotemerkeiltä, ​​mm. Georg Jensen, Skultuna, Iittala, Orrefors ja monelta muulta.