/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Maljakot

Ihania erikokoisia ja erimuotoisia maljakoita. Materiaaleina esimerkiksi lasi, kristalli ja keraamikka. Valitse omasi ja aseta kukat kauniisti esille tuomaan iloa. Voit myös yhdistellä erilaisia ja erivärisiä maljakoita luodaksesi kodikkaan sekä tyylikkään sisustuksen.
Maljakot
Maljakot
Finns i lager
Varumärke

    R

Kategori
Material
Färg
Pris
704 tuotteita
Näyttää 40 / 704 tuotetta

Maljakot - Suoralinjainen tai pyöreä

Maljakon muoto määrää sen, millaista tukea kukat saavat. Erilaiset kukat sopivat siksi eri tavalla erityyppisiin maljakoihin. Siksi saattaa olla kannattavaa investoida muutamaan erilaiseen maljakkoon, jotka ovat sopivat erityyppisille kukille. On tietysti ennen kaikkea makuasia, minkä tyyppiseen maljakkoon kukkasi mieluiten asettelet.
  • Pyöreä - Pyöreä pallomainen maljakko sopii täydellisesti leikko- ja niittykukille. Maljakkoon voit helposti asetella kukat itse. Etsitpä sitten pyöreää lasimaljakkoa, keraamista maljakkoa tai kristallimaljakkoa, löydät sen meiltä.
  • Suoralinjainen - Suoralinjainen ja korkea maljakko on täydellinen, jos olet ostanut pitkävartisia kukkia, kuten liljoja tai auringonkukkia. Sylinterimaljakko on usein korkea ja sopii siksi hyvin pitkävartisille kukille.
  • Iso maljakko - Iso lasimaljakko sopii täydellisesti juuri ostetulle kookkaalle kimpulle. Kun kukkakimpun osat alkavat nuupahtamaan, voit siirtää vielä kauniit kukat pienempiin maljakoihin.
  • Pieni maljakko - Minimaljakot sopivat täydellisesti pistokkaille. On todella hienoa sijoittaa kotiin useita pieniä maljakoita. Yksi ikkunalaudalle, yksi yöpöydälle ja ehkä yksi pesualtaan reunalle. Pieni maljakko voi tehdä suuren eron kodin tunnelmaan. Kokeile, vaikka asettamalla useita minimaljakoita vierekkäin.

Tulppaani- tai hyasinttimaljakko

Etsitkö ihania maljakoita hyasinttisipuleille tai tulppaaneille? Meillä on sekä hyasinttimaljakoita että tulppaanimaljakoita.
Tulppaanimaljakko: Tulppaanipäivä on 15. tammikuuta, mutta varmasti tulppaaneihin kannattaa kiinnittää huomiota muinakin päivinä? On tulppaanimaljakoita, jotka avautuvat tekemään tilaa tulppaaneille ja antavat niiden taipua reunan yli. On myös tulppaanimaljakoita, jotka ovat hieman kapenevia ylhäältä. Tämä antaa varrelle tukea, vaikka ne alkaisivat taipua. Kapeneva tulppaanimaljakko sopii myös toisenlaisille pyöreille kukkakimpuille. Valitsemasi tulppaanimaljakko määräytyy tietysti sen mukaan, mikä on mielestäsi paras
Hyasinttimaljakko: Hyasinttimaljakkoa voidaan kuvata tiimalasin muotoiseksi. Täytä alaosa vedellä ja aseta hyasinttisipuli päälle. Sitten vain odotat hyasintin nuppujen aukeamista ja anna hyasintin ihanan tuoksun täyttää huone.

Tuotemerkit

Meiltä löydät maljakoita ja vaaseja suosituilta tuotemerkeiltä: Aida, Arabia, Bergs Potter, Bitz, Björn Winblad, Blomus, Bordallo Pinheiro, Born in Sweden, Broste Copenhagen, By On, Cooee, Denby, Design House Stockholm, Eva Solo, Ferm Living, Georg Jensen, Hay, Hilke, Holmegaard, Holmen, House Doctor, Iittala, Klimchi, Klong, Kosta Boda, Kähler Design, Leonardo, Louise Roe Copenhagen, Lyngby Porcelain, Marimekko, Morsö, Muurla, Målerås Glasbruk, Nachtmann, Nybro Crystal, Orrefors, Paradisverkstaden, Pols Potten, Rosenthal, Royal Copenhagen, Sagaform, Serax, Skultuna, Spring Copenhagen, Stelton, Stoff Nagel, Table Top Stories ja monelta muulta.