/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Sammutuspeitteet

Kätevät sammutuspeitteet helpottavat sammuttamaan pieniä paloja tai estävät palon leviämistä! Sammutuspeite kotiin, kesämökille tai veneeseen on hyvä hankinta. Tyylikäs sammutuspeite on myös kaunis lahja hänelle, josta välität. Paloturvallisuutta lisää myös palosammutin.
Sammutuspeitteet
Sammutuspeitteet

Sammutuspeitteet

Sammutuspeitteellä voit sammuttaa tai vähentää tulipaloa, joka syntyy esimerkiksi liedellä tai vaatteissa. Sammutuspeite ja palosammutin ovat hyvä yhdistelmä kotona. Yhdessä juuri palosammuttimen kanssa olet varautunut onnettomuuteen. Meiltä löydät sekä sammutuspeitteet että palosammuttimet.
Sammutuspeitteen etuna on, että se ei jätä jälkiä, kuten jauhesammutin. Sammutuspeitteet ovat myös helppo säilyttää, eikä useiden sammutuspeitteiden käyttö ja säilytys kodissa vie paljoa tilaa. Tyylikkäät sammutuspeitteet ovat myös tyylikäs sisustusyksityiskohta. Hemmottele itseäsi hienolla sammutuspeitteellä. Toivottavasti sinun ei tarvitse koskaan käyttää sitä.

Käyttö

On tärkeää, että osaat käyttää sammutuspeitettä oikealla tavalla. Käytännössä kaikissa sammutuspeitteissä on ohje toisella puolella. Jos olet käyttänyt sammutuspeitettä kerran, on se niin sanotusti loppuun käytetty. Silloin on aika hankkia uusi.

Esine tai laitteet palavat

Jos tulipalo syttyy, aseta sammutuspeite tulen päälle. Sitä ei saa heittää. Tukahduta tuli painamalla käsilläsi sammutuspeitettä, jonka olet asettanut liekkien päälle.

Vaatteet palavat

Jos jonkun vaatteet syttyvät palamaan, tulisi henkilö mieluiten yrittää saada makaamaan. Näin tuli tukahdutetaan maata vasten. Aseta sammutuspeite henkilön pään päälle ja peitteen tulee olla tukevasti kasvoja vasten. Paina kevyesti käsillä peittoa, nosta peittoa alhaalta ylöspäin, jotta tuli ei syttyisi henkilön kasvoihin.

Missä sammutuspeitettä pitäisi säilyttää?

On tärkeää, että sammutuspeite sijoitetaan keskellä kotia, jotta pääset siihen mahdollisimman helposti käsiksi missä tahansa. Laita se mielellään keittiön lähelle. Jos asut isossa talossa tai asunnossa, voi olla viisasta investoida useampaan sammutuspeitteeseen. Näin sellainen on aina tarvittaessa käden ulottuvilla.

Hyvä lahja

Jokainen koti tarvitsee sammutuspeitteen. Siksi se on täydellinen lahja annettavaksi melkein kenelle tahansa. Ja älä unohda ostaa sellaista edes itsellesi. Sammutuspeitteet ovat halpa vakuutus.

Solstickan sammutuspeite

On tärkeää, että sammutuspeitteet ovat käden ulottuvilla onnettomuuden sattuessa. Tyylikkään sammutuspeitteen etuna on se, että siitä tulee silloin luonnollinen osa sisustusta. Solstickan -tuotemerkin sammutuspeitteet ovat yhtä tyylikkäitä kuin käytännöllisiäkin. Anna sammutuspeitteen olla osa sisustusta. Sammutuspeite säilytetään mukana tulevassa tyylikkäässä peltilaatikossa.

Kestää 500 asteen lämpötilan

Sammutuspeitteet ovat valmistettu lasikuidusta ja ne kestävät jopa 500 astetta.

Säilytä peltilaatikkossa

Solstickan sammutuspeite on sijoitettu peltilaatikkoon, jossa on poikaa esittävä klassinen kuvio nimeltään Solstickanpojken. Laatikon toisella puolella ovat ohjeet sammutuspeitteen käyttöön. Laatikossa on reikä, joten voit ripustaa sen helposti seinälle.

Värit

Sammutuspeitteet löydät eri väreillä. Kulta, hopea, valkoinen, musta tai punainen. Valitse juuri sisustuksen väreihin sopiva sammutuspeite tai luo tyylikäs kontrasti eri värillä.