/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Valaisimet

Meiltä löydät valaisimet kaikkiin huoneisiin ja tarpeisiin. Etsitkö Muumilamppua tai riisipaperivalaisinta? Meillä on laaja valikoima useilta eri merkeiltä. Ehkä sinä löydät uuden kattovalaisimen, lattiavalaisimen, pöytävalaisimen, jouluvalaisimen tai muita suosikkeja valaisemaan kotiasi.
Valaisimet
Valaisimet
Finns i lager
Varumärke

    D

  • G

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
208 tuotteita
Näyttää 40 / 208 tuotetta

Valaisimet

Kaikille valaisimille on yhteistä se, että ne loistavat ja luovat valoa. Mutta missä määrin, riippuu siitä mihin tarkoitukseen ne on tehty. Jotkut valaisimet toimivat erinomaisesti lukulamppuina ja toisten päätehtävänä on toimia tunnelmavalona. Sisusta kotisi erilaisilla valaisimilla. Voit laittaa niitä mihin haluat. Ehkä voit myös vaihtaa valaisimien paikkaa. Anna ikkunassa olevan valaisimen seisoa yöpöydällä ja kirjahyllyn valaisimen siirtyä eteisen pöydälle.

Pöytävalaisin

Pöytävalaisin voi olla sivupöydällä, toimia pöytävalaisimena pöydällä tai valaisimena makuuhuoneessa. Valaisin sängyn vieressä eli yöpöytävalaisin on sekä käytännöllinen että monissa tapauksissa välttämätön, jos makuuhuoneessa on pimeää. Valikoimastamme löytyy laaja valikoima pöytävalaisimia.

Lattiavalaisin

Lattiavalaisimet nostavat usein valoa hieman korkeammalle. Ne sopivat hyvin lukuvaloiksi, sohvan viereen tai tyylikkäästi huoneen nurkkaan.

Kattovalaisin

Joskus tuntuu, että ei näe tarpeeksi ilman kattovalaisinta. Se luo huoneeseen valoa. Kattovalaisin toimii usein hyvin myös koristeena. Sen voi pitää tyylikkäästi sekä päällä että pois päältä. Kattovalaistuksella pystyt yleensä valaisemaan koko huoneen tehokkaasti. Meillä on kattovalaisimia, joiden lampunvarjostimet ovat lasia, rottinkia, kangasta ja metallia. Jos haluat upean kattovalaisimen olohuoneeseesi, löydät sen meiltä.

Muut valaisimet

Ikkunavalaisin

Voit ripustaa ikkunavalaisimen joko koukkuun ikkunan karmiin tai verhotankoon. Jalallisen ikkunavalaisimen voit laittaa ikkunalaudalle. Ikkunavalaisin on täydellinen, kun ulkona alkaa hämärtää.

Seinävalaisin eli lukuvalo

Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Niin myös seinävalaisimella. Lukuvalo, lukulamppu, sänkyvalaisin tai ihan vaan valaisin. Seinään kiinnitettävä valaisin sopii erinomaisesti lukuvaloksi tai lampuksi, joka sytytetään ja sammutetaan ensimmäisenä ja viimeisenä päivän aikana.

Ulkovalaistus

Meillä on valot ulkovalaistukseen useissa eri malleissa. Etsitpä sitten aurinkokennovalaistusta tai sähköllä toimivaa valaistusta, löydät sen meiltä. Terassilla olevalla ulkovalosarjalla ja puutarhassa yhdellä tai useammalla lampulla on helppo luoda upea tunnelmaa.