/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Kyntteliköt

Kyntteliköt ovat olennainen osa joulua. Niiden kaunis muoto ja lämmin valo luo tunnelmallista tuntua joulunodotukseen ja jouluun. Monet kyntteliköt sopivat myös käytettäväksi ympäri vuoden. Meiltä Cerveralta löydät kauniit kyntteliköt niin ikkunalaudalle kuin pöydällekin.
Kyntteliköt
Kyntteliköt
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
24196 tuotteita
Näyttää 40 / 24196 tuotetta

Kyntteliköt

Sähkökynttelikkö on erittäin tunnelmallinen sisustuselementti, jolla saat kotiisi viihtyisää tunnelmaa pimeinä talvi-iltoina. Lähes kaikissa kyntteliköissä on nykyään LED-lamput, jotka ovat energiatehokkaita, eivätkä kuumene, joten ne ovat myös turvallinen tapa nauttia tunnelman valaistuksesta.
Meiltä Cervera :lta löydät kyntteliköt jokaiseen tilaan, tyyliin ja tarpeeseen. Valikoimassamme on muun muassa kauniita ja näyttäviä ikkunalaudalle ja lattialle sijoitettavia kynttelikköjä monissa eri väreissä ja materiaaleissa.

Joulukyntteliköt

Sähköiset kyntteliköt ovat myös perinteinen joulukoriste monien ikkunalaudalla. Kynttelikkö luo ympärilleen helposti jouluista tunnelmaa ja ilahduttaa myös ohikulkijoita. 4-haaraiset kyntteliköt muuttuvat joulun lähestyessä helposti adventtikynttilänjalaksi.
Star trading kyntteliköt joulukyntteliköt 5 kynttilää led lamput ledkynttilät
Star trading joulukynttelikkö joulukuusi 7 kynttilää ledkynttilät

Eriväriset kyntteliköt

Etsitpä sitten ruskeaa, vihreää, harmaata, metallista, punaista, mustaa tai kullanväristä kynttelikköä, löydät sen meidän laajasta valikoimasta. Vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun, riippumatta siitä, oletko jouluhullu vai vähät välität koko pyhäajasta.
Musta kynttelikkö sopii useimpiin sisustuksiin, sillä musta on neutraali väri, joka tuntuu erittäin tyylikkäältä. Myös harmaa kynttelikkö on erittäin moderni ja tyylipuhdas.
Jos rakastat valkoisia joulukoristeita, löydät myös kauniin yksinkertaiset valkoiset kyntteliköt meidän monipuolisesta valikoimasta, sekä pienet että isot sähkökyntteliköt.
Valikoimastamme löytyy myös eri materiaalisia kynttelikköjä. Valitse alumiinista, lasista, metallista, messingistä, teräksestä tai puusta valmistettu kynttelikkö.

Tuotemerkit

Meidän valikoimasta löydät tunnelmallisia ja kauniita kynttelikköjä useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Born in Sweden, Broste Copenhagen, By On, Cooee, Design House Stockholm, Duni, Ferm Living, Georg Jensen, Hilke, Holmegaard, House Doctor, Ihr, Klong, Oyoy, Pr Home, Skultuna ja Star Trading.