/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Modern House

Norjalainen Modern House valmistaa toiminnallisia tuotteita laadukkaalla pohjoismaisella muotoilulla. Etsitkö tyylikästä leipäkoria, uunivuokaa, veitsisarjaa, tai uusia samppanjalaseja? Löydät kaiken tämän Modern House :lta!
Modern House
Modern House
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
727 tuotteita
Näyttää 40 / 727 tuotetta

Modern House

Jos pidät ruoanlaitosta ja arvostat tyylikkäitä keittiötuotteita, on Modern Housen tuotteet oikea valinta sinulle. Modern House haluaa, että nautimme sekä ruoanlaitosta että ruoan syömisestä, ja kehittää siksi tuotteita, jotka tekevät ruoanlaitosta ja tarjoilusta hauskempaa ja nautinnollisempaa. Kaikki tuotteet on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Laadun ja kauniin muotoilun lisäksi tuotteet ovat myös toiminnallisia.
Hemmottele itseäsi, tai osta lahjaksi jolle kulle, joka rakastaa ruoanlaittoa. Valikoimasta löytyy taatusti jokaiselle jotakin!
Modern house astiasto lautaset mukit kupit ja kulhot kaadin viinilasit
Modern house astiat kannu kaadin erikokoiset lautaset ja kulhot violetti ja beige

Modern House Leipäkori

Leipäkorissa tarjoilet leipää, leivonnaisia ja hedelmiä kauniisti. Valikoimasta löydät erikokoisia ja erivärisiä leipäkoreja jokaisen makuun.

Modern House Jääpalamuotti

Suurilla jääpaloilla saat valmistettua tyylikkäitä drinkkejä ja pidät juomasi kylmänä pitkään. Modern Housen valikoimasta löydät erimallisia jääpalamuotteja, valitse esimerkiksi neliskulmaiset tai pyöreät jääpalat.

Modern House Uunivuoka

Valikoimasta löytyy myös kannelliset uunivuoat, joita voidaan käyttää niin ruoanlaittoon, tarjoiluun kuin säilytykseenkin. Uunivuoat ovat valmistettu kestävästä materiaalista ja poltettu korkeissa lämpötiloissa. Uunivuokia voidaan säilyttää päällekkäin, kansi välissä, ja kun niitä ei käytetä, ne voidaan pinota sisäkkäin.

Modern House Veitset

Valikoimasta löytyy myös erilaisia veitsitelineitä, joiden avulla pidät keittiöveitset hyvässä kunnossa pidempään. Valintana on esimerkiksi magneettiset veitsitelineet ja tyylikkäät bambusta valmistetut veitsitukit.

Modern House Lasit

Tuotemerkki tarjoaa myös laajan valikoiman juomalaseja. Etsitpä sitten samppanjalaseja, viinilaseja tai vesilaseja, löydät kauniit lasit kaikkiin tilanteisiin Modern House :lta!
Modern house leipälaatikko aamiainen aamupala kahvikuppi leipä
Modern house leivontavälineet pizzaleikkuri kotitekoinen pizza mittakannut puinen leikkuulauta
Modern house baaritarvikkeet shaker baarimitta viininjäähdytin kupari