/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Swedish Grace

Swedish Grace on ajaton ja ylellinen astiasto Rörstrand :ilta. Rakastettu klassikko, joka ei koska poistu muodista, joten se on täydellinen valinta kaikkiin kattauksiin ja tilaisuuksiin. Valitse posliinia väreissä vaaleanpunainen, sininen, harmaa tai valkoinen.
Swedish Grace
Swedish Grace

Swedish Grace - ajaton tyyli-ikoni


Swedish Grace, Louise Adelborgin mestariteos, on ollut yhtä rakastettu astiasarja vuodesta 1930 lähtien, jolloin se esiteltiin ensimmäisen kerran Tukholman näyttelyssä, alun perin nimeltään Nationalservisen. Astiasto on saatavana monissa eri väreissä, mikä tarjoaa luovia kattausmahdollisuuksia niille, jotka haluavat leikkiä eri väreillä ja piristää kattuasta yhdistämällä eri astioiden värejä ja muotoja.
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
124 tuotteita
Näyttää 40 / 124 tuotetta

Swedish Grace - Rakastettu astiasto

Swedish Grace on ajaton ikoni ja tyylikäs valinta kattaukseen, niin arkeen kuin juhlaankin! Astiasto esiteltiin ensimmäisen kerran Tukholman näyttelyssä vuonna 1930, alun perin nimeltään “Nationalservisen”. Tämä oli valkoinen astiasto koristeltu tyylipuhtaalla kultareunalla. Vuonna 2001 astiasto sai nykyisen nimen – Swedish Grace.
Swedish Grace tunnetaan sen yksinkertaisesta ja tyylikkäästä muotoilustaan. Astioiden kuviorakenne on saanut inspiraationsa vehnän tähkistä. Luonto oli suuri inspiraation lähde Adelborgille. Luonnon kauneuden heijastamisen lisäksi posliinisarjassa on myös klassinen skandinaavinen muotoilu, joka on hillitty ja yksinkertainen.
Nykyään astiasto on saatavilla useissa ihastuttavissa sävyissä, mikä antaa mahdollisuuden luoda kauniita ja luovia kattauksia, jotka sopivat kaikkiin tilanteisiin. Swedish Grace ei ole vain astiasto, se on osa ruotsalaista kulttuuriperintöä ja perinteitä.

Swedish Grace astiat

Kokoelmaa on vuosien aikaan täydennetty myös uusilla astioille. Astiasto löytyy nyt muun muassa, syvät lautaset, ruokalautaset, kahvikupit, teekupit, munakupit, kakkuvuoat, maitokannut, uunivuoat ja paljon muuta. Posliinisarjasta löytyy siis astiat jokaiseen tilaisuuteen. Astiasto on myös astiapesukoneen ja mikroaaltouunin kestävä, mikä tekee siitä monien arjen suosikin.
Posliinisarja on saatavana useissa eri väreissä, jotka voivat olla kauniita sekä erikseen että yhdessä kattaessa. Tällä hetkellä posliinisarja on saatavana seuraavissa väreissä:
  • Lumi (valkoinen)
  • Jää (vaaleansininen)
  • Ruusu (vaaleanpunainen)
  • Kivi (Harmaa)
  • Niitty(vaaleanvihreä)
  • Keskiyö (sininen)
  • Havre (beige)

Swedish Grace Winter

Swedish Grace Winter on täydellinen vaihtoehto joulupöytään tai glögijuhliin. Winter -astioita kiertää kaunis talvinen kuosi, jossa näkyy jäiset kuusen neulaset, mistelit ja lumihiutaleet. Valikoimasta löytyy erikokoiset lautaset, kulhot ja viehättävät glögimukit. Astiaston kuvion on suunnitellut Katarina Brieditis.

Swedish Grace Gala

Gala -astiasto luotiin Swedish Grace -posliinisarjan 90-vuotisjuhlan kunniaksi. Astioiden elegantti kultareunan on saanut innoitusta alkuperiäisestä Nationalservistä. Se on upea kunnianosoitus Swedish Grace -posliinisarjalle, joka on yhtä arvostettu tänäpäivänä, kuin 90 vuotta sitten. Hankkimalla Swedish Grace astiaston tuotteita, voit olla varma, että olet sijoittanut posliiniin, jota arvostetaan sukupolvilta toiselle.
Rörstrand Swedish grace astiat havre vehnä beige lautanen erikokoiset lautaset