/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Aloita päiväsi nauttimalla hetki omaa aikaa

Aloita päiväsi nauttimalla hetki omaa aikaa
Aloita päiväsi nauttimalla hetki omaa aikaa
Uusi vuosi ja uudet tavat! Tee aamusta rauhallinen hetki ja pidä huolta itsestäsi. Erinomaisella aamiaisella saat hyvän alun päivääsi!
Miksi et valmista aamupalaa etukäteen jo edellisenä iltana, tai herää viisi minuuttia aikaisemmin, jotta kerkeät keittämään suosikkikahvisi myös arkipäivänä? Istahda hetkeksi pöydän ääreen, selaa rauhassa koko sanomalehti tai sytytä kynttilä lempivoileipiäsi nauttien - näin saat arkeen ripauksen ylellisyyttä!

5 vinkkiä rentoon ja hyvään aamuun

  • Valmista herkullinen aamupala etukäteen jo edellisenä iltana. Ehkä aamiaiseksi maistuu tuorepuuro tai chia-vanukas? Myös terveelliset vaihtoehdot voivat olla erittäin herkullisia! Täältä löydät helpon reseptin, jolla valmistat itsellesi maukkaan chia-vanukkaan mangososeella.
  • Panosta aamupalan koristeluun! Näin saat esimerkiksi arkipäivän kaurapuurolle viikonlopun aamiais-tunnelmaa. Tarjoile puuro eri suosikeilla, kuten paistetuilla omenoilla, pähkinävoilla tai tuoreilla marjoilla.
  • Yritä aloittaa päiväsi 15 minuutin aamujoogalla. Herättämällä kehosi hitaasti ja lihasten venyttely antaa sinulle rauhallisen tunteen, joka pysyy mukanasi koko päivän.
  • Sytytä kynttilöitä! Lähestymme taas valoisampaa aikaa, mutta vielä tarvitsemme hieman apua varhaisten aamujen pimeydessä.
  • Asutko yhdessä muiden kanssa? Olkaa rehellisiä toisillenne siitä, miltä harmooninen aamu näyttää jokaiselle. Toisille harmonia syntyy yhdessä syömisestä ja yhteisestä päivän aloittamisesta, kun taas toisille se on muutaman minuutin hiljaisuus kahvin kera.

Aamiainen sänkyyn

Aamiainen sängyssä yhdistetään usein syntymäpäiviin tai muihin pyhäpäiviin, mutta välillä on mukavaa saada nauttia rauhallinen aamiainen sängyssä esimerkiksi viikonloppuisin, peiton alla löhöten!
Pari aamiaisvinkkiä
  • Keitä kannullinen kahvia tai teetä, jotta sinun ei tarvitse turhaan nousta sängystä kun aamiainen on tarjoiltu.
  • Tarjoile aamiainen tarjottimella. Tarjotin seisoo tukevasti sängyllä, jotta sinun ei tarvitse huolehtia esimerkiksi kahvin kaatumista lakanoille.
  • Sängyssä syötävän aamiaisen kannattaa olla yksinkertainen. Jogurtti granolalla on täydellinen aamiainen sänkyyn. Oletko koskaan kokeillut kotitekoista granolaa? Se on sekä herkullista että helppotekoista. Katso resepti täältä.
  • Pehmeän leivän murut ovat helpommat siivota pois kuin näkkileivän murut.
  • Syömme myös silmillä! Tarjoile aamiainen marjoilla, hedelmillä ja pähkinöillä. Aseta tarjottimelle pieni kukka ja kaunis lautasliina. Näin saat välitöntä luksusta!