/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Trendi 2024: Kukat & Posliini

Nyt kukkii! Ainakin pöydällä. Joudumme luultavasti odottamaan vielä hetken, ennen kuin saamme nauttia rehevistä puista ja kukkapenkeistä, mutta sillä välin voimme iloita kevään ihanimmasta trendistä - kukkakuvioidusta posliinista!
Trendi 2024: Kukat & Posliini
Trendi 2024: Kukat & Posliini

Kukan muotoinen posliini

Tänä keväänä haluamme, että katettu pöytä muotoutuu kukkivaksi niityksi, emmekä saa tarpeeksemme kukka -inspiroituneesta posliinista! Lisää rohkeasti kattaukseen upeaa kukkakuvoita - kukalliset lautaset, kupit, kulhot ja kannut, tai yhdistä yksinkertaisempi posliini kukkakuvion kanssa, saadaksesi mukavan keväisen sekoituksen!

Vihreät varhaisvihannekset

Pidätkö enemmän rustiikkista tunnelmasta? Suuntaa tällöin vehreään vihreyteen ja koristele pöytä kaalin ja vihannesten kuvioisella posliinilla. Yhdistä posliini luonnollisiin sävyihin ja puuyksityiskohtiin lämmintä tunnelmaa varten!

Kuvioiden loisto

Enemmän klassiseen suuntaan? Anna runsaan, käsinmaalatun kuvion olla tulkintasi kukka -trendistä. Hienostunutta ja kaunista!

Kukkien kukka - Unikko

On vaikea puhua kukista mainitsematta Marimekon klassista kuviota. Lukuisat värivaihtoehdot, jotka mahdollistavat tämän kauneuden lisäämisen useimpiin koteihin ja kattaustyyleihin. Yhdistä Unikko kuosi graafisella pöytäliinalla saadaksesi kattaukseen mielenkiintoista vaikutelmaa!