/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Kevään sisustustrendit 2023

Kevään sisustustrendit 2023
Kevään sisustustrendit 2023
Sanomme hyvästit talvelle ja toivotamme tervetulleeksi uuden ja jännittävän kauden! Pian saamme omaksua kevään ja kaiken sen sisältämän. Uusi kausi tuo mukanaan runsaasti jännittäviä uutuuksia, ja tällöin herää halu päivittää kodin sisätiloja. Nämä ovat kevään 2023 tärkeimmät sisustustrendit!

Futuristinen retro

Yksi kevään jännittävimmistä sisustustrendeistä on futuristinen retro - eräänlainen retrospektiivi 60- ja 70-luvun avaruuskauden aikakaudelta, jolloin kaikki olivat yhtä pakkomielteisiä avaruudesta ja matkustamisesta muille planeetoille ja galakseille. Tänä keväänä näemme aaltoilevia ja leikkisiä muotoja, sekä rohkeita värejä ja tekstuureja, jotka ovat saaneet inspiraationsa scifistä ja Apollo 11 matkasta! Yhdistämme kiiltäviä ja kromattuja metalleja kirkkaiden värien kanssa, saadakseemme leikkisän tunteen. Tyylille on myös ominaista fysiikan maailmasta inspiroimat geometriset kuviot, esimerkiksi erilaisten sfäärien, kuutioiden ja kartioiden muodot.

Avant basic

Yksi tämän hetken suurista TikTok-trendeistä on Avant basic - värikäs, iloinen ja virkistävä trendi. Avant basic on Z-sukupolven luova, ja se on kaikkea muuta kuin vaatimaton. Maksimalistinen ja äänekäs trendi, jonka monet näkevät raikkaana tuulahduksena. Voit toki itse päättää, kuinka paljon väriä haluat päästää kotiisi. Vaaleanpunaiset seinät ja siniset, keltaiset ja oranssit huonekalut ja yksityiskohdat eivät ehkä sovi kaikille - mutta asettamalla katseenvangitsevia sisustustuotteita kodin eri nurkkiin tekee myös paljon!

Japandi

Yksi tämän hetken suurimmista sisustustrendeistä on Japandi, joka yhdistää japanilaisen ja pohjoismaisen muotokielen. Sisustustrendiin liittyy puhtaat linjat, luonnonläheiset materiaalit ja rauhalliset sävyt - kaiken mitä tarvitset saadaksesi rauhaa kaikille aisteille. Ajattele zeniä ja kuvittele, miltä suosikkikylpyläsi näyttää! Vaalea puu yhdistyy kauniisti tummiin metalleihin ja muihin tekstuureihin, kuten keramiikkaan ja kiveen. Tämä on loistava tyyli yhdistää mielenkiintoisten kasvien, kuten klassisen aasialaisen bonsaipuun tai orkidean kanssa, jotka ovat yhdet kevään suurimmista trendikukista. Aseta kukat mielellään läpinäkyvään kukkaruukkuun, niin saat kotiisi orgaanisen tunteen.

Sinipunainen

Kevään kaksi tärkeintä väriä ovat sininen ja punainen - ja mieluiten yhdistettynä keskenään. Sinipunainen on melko odottamaton väriyhdistelmä, joka ensisilmäyksellä voi tuntua hieman räikeältä - mutta kun näitä kahta väriä alkaa yhdistelemään, huomaat pian miellyttävän yllätyksen. Sinipunainen antaa erittäin rauhoittavan tunteen, joten sinisten ja punaisten sisustustuotteiden yhdistäminen on melko pakollinen tänä keväänä! Kata esimerkiksi illallispöytä, jossa sinipunainen saa olla huomion keskipisteenä.

Cocooning

Kevään ihastuttavin sisustustrendi on kiistatta cocooning. Trendi kutsuu meidät ympäröimään itseämme kaikella, mikä saa olomme tuntumaan kotoisalta. Ympäröi itseäsi luonnollisilla sävyillä ja luonnonelementeillä, jotka rauhoittavat sieluasi. Yhdistele eri luonnonmateriaaleja, kuten puuta ja kiveä eri luonnonväreillä. Täytä kotisi orgaanisilla sävyillä, kuten ruskealla ja vihreällä, sekä ihanilla villahuovilla ja nahkaisilla yksityiskohdilla.