/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Millainen aamupalatyyppi olet?

Millainen aamupalatyyppi olet?
Millainen aamupalatyyppi olet?
Erilaisia aamiaisia ​​on luultavasti yhtä monia kuin maailmassa on ihmisiä - joskus saadaan nautittua pitkä ja rauhallinen aamiainen täynnä iloa ja hohtoa, kun taas toisin syödään aamiainen seisaaltaan ja hotkien. Riippumatta siitä, millainen aamiaistyyppi olet, tulisi meidän kaikkien hemmotella itseämme herkullisella aamiaisella aina silloin tällöin. Kunnon aamiainen virkistää sekä kehoa että sielua! Tässä luettelemme viisi erilaista aamiastyyliä, jotka saavat sinut näkemään aamun uudessa valossa.

Maalaismainen aamiainen

Kuka sanoi, että aamiaista tulee tarjota vain mökillä kesäisin? Viikonlopun vietto maaseudulla on yhtä mukavaa myös muina vuodenaikoina. Nyt, kun talvi on ottanut valtaansa, on myös hyvä aika käpertyä maalaismaisen pöydän ääreen lauantaiaamuna ja nauttia pitkä ja herkullinen aamiainen. Maaseudulla haluamme rentoutua, mutta myös nauttia siitä. Sinä, joka olet mestari tarjoamaan upeita aamiaisia, tarjoilet varmasti aamupalaksi paikallisia herkkuja, esimerkiksi paikallisesti tuotettuja meijerituotteita ja naapurin kanojen munia. Mutta, kuka sanoi, ettet voi valmistaa upeaa maalaistmaista aamiaista myös kotona kaupungissa?!

Skandimalistinen aamiainen

Tämä on aamiainen sinulle, joka pidät suorista ja pelkistetyistä linjoista - jonka mielestä skandinaavinen minimalismi on maailman kauneinta. Tykkäät kattaa pöydän yhteensopivilla maanläheisillä pastelliväreillä, jossa kaikki "turha" mielellään jätetään pois. Koristelet mielellään pöydän pienellä, luontoa symbolisoivalla oksalla, joka antaa rauhoittavan vaikutelman aamulla. Pidät myös puhtaista ja luonnollisista mauista, joista nautit mielellään joka päivä. Esimerkiksi mysli tuoreilla mustikoilla on voittajakonsepti joka kerta!

Tyylikäs aamiainen

Oletko sinä hän, joka mielellään seisot keittiössä tuntikausia, valmistamassa suuria ja ylellisiä aamiaisia - kunnon hotelliaamiaisia? Aamiaismenusta löytyy puuroa, jogurttia ja erilaista mysliä, hedelmiä ja pähkinöitä. Pilkot mielellään runsaasti tuoreita hedelmiä, puristat omaa tuoremehua ja ehkä haudutat munat? Pöydän kattaus on vähintään yhtä tärkeä kuin se, mitä tarjoat aamiaiseksi.

Aamiainen täynnä luonnetta

Oletko ehkä tyyppi, joka et pidä minimalismista, vaan haluat mieluummin ekspressionistisempaan katettuun aamiaispöytään? Sekoittelet mielellään eri värejä, muotoja, kuvioita ja materiaaleja, etkä pelkää yhdistellä odottamatonta ja epätavallista. Rakastat vastaanottaa kehuja pöydän kattauksestasi! Mitä tarjoat ei kuitenkaan ole yhtä tärkeää. Elät sen vakaumuksen mukaan, että syömme sekä silmillä että suulla.

Leikkisän graafinen

Oletko suuri skandinaavisen muotoilun fani ja rakastat graafisia kuvioita? Silloin on tämä sinun aamiaistyyli - jossa suomalaisen Marimekon ja Arabian suosikit luovat tonaalisuuden. Katat mielellään pöydän luuposliinilla, joka on leikkisästi kuvioitu ja joka heijastaa sekä persoonallisuuttasi että tyyliäsi. Tykkäät luultavasti myös koristella aamiaispöytääsi voimakkaan värisillä kukilla ja ruoalla - ja haluat mielellään lisätä aksentteja skandinaaviseen puuhun ja muihin ajattomiin ja klassisiin yksityiskohtiin.