/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Unikko

Unikko on yksi Marimekon tunnetuimmista ja suosituimmista kokoelmista, jonka tuotteita löytyy useimmista suomalaisista kodeista. Meiltä Cerveralta löydät laajan valikoiman Unikko -tuotteita, joilla lisäät väriä ja tunnelmaa keittiöön, sisustukseen ja kattaukseen.

Tänä vuonna juhlitaan ikonisen Unikko-kuvion 60 vuotta kestänyttä suosiota. Juhlavuoden kunniaksi Marimekko on julkaissut joukon uusia Unikko-tuotteita. Täältä löydät juhlavuoden uutuustuotteet sekä laajan valikoiman Marimekon Unikko -kokoelman muita tuotteita.
Unikko
Unikko
På lager
Varemerke

    R

Kategori
Designer
Materiale
Farge
Pris
93 tuotteita
Näyttää 40 / 93 tuotetta

Marimekko Unikko

Rohkea ja graafinen Unikko-kuosi on yhtä trendikäs ja ajankohtainen nyt kuin vuosikymmeniä sitten. Perusmalliston värit ovat punainen ja musta, mutta Marimekko on vuosien aikana päivittänyt kokoelmaa uusilla väreillä, sekä eloisissa että vaimeissa väriskaaloissa. Marimekon Unikko -kokoelmassa on nykyään kaikkea tekstiileistä ja kodin sisustustuotteista lasiin ja astioihin.
Unikko kuvio antaa persoonallisen ilmeen sisustukseen ja sopii kodin kaikkiin huoneisiin. Kokoelman tuotteita ja värejä on siksi kiva yhdistellä, luodakseen yhtenäisen tunteen kotiin ja kattauksiin. Aseta esimerkiksi Unikko -keittiöpyyhe, mortteli ja tarjotin keittiöön koristamaan keittiön sisustusta. Kauneutensa lisäksi kaikki tuotteet ovat myös erittäin käytännöllisiä jokapäiväisessä elämässä.
Meiltä Cervera :lta löytyy laaja valikoiman Unikko -kokoelman tuotteita. Valitse juuri sinun makuun sopivat värit Marimekon mukeista, kulhoista, lautasista ja muista astioista ja sisustustuotteista.
Marimekko unikko unikkomuki ja lautanen mustavalkoinen
Marimekko unikko punainen lautanen tarjotin maija isola kuosit

Marimekko Unikko Muki

Jokaisen keittiönkaapista tulisi löytyä ainakin yksi Unikko muki! Mukit ovat valmistettu keramiikasta ja ne sopivat erinomaisesti kahvin ja teen nautintoon. Marimekon ikoninen kukkakuosi hemmottelee kaikkia pirteydellään. Unikko mukit sopivat siksi loistavasti jokapäiväiseen käyttöön, niin arkeen kuin juhlaan.
Unikko mukit ovat saatavilla kahdessa eri koossa. Valikoimastamme löytyy Unikko muki 4 dl ja Unikko muki 2,5 dl.
Yhdistele suosittuja värejä kuten musta, punainen, beige ja vihreä, luodaksesi hauskan ja persoonallisen kahvipöytäkattauksen.

Marimekko Unikko historia

Unikko -kokoelman tarina alkoi vuonna 1964, kun suomalainen tekstiilitaiteilija Maija Isola loi värikkään kukkakuvion. Kukat eivät tähän aikaan kuuluneet Marimekon kuviomaailmaan, koska Marimekon perustaja Armi Ratia oli tällaista kuviota vastaan. Maija Isolan kukka-kuosi kuitenkin kiinnosti, joten se otettiin tuotantoon. Ja tuurihan se, sillä Unikko -kuviosta tuli suuri menestys!
unikko marimekko unikkomuki unikkokangas pöydänkattaus kukalliset lautaset ja kupit
Unikko marimekko unikko mukit beige unikko kahvikuppi kahvipöytä
Marimekko unikko unikkokangas patalaput beige ja ruskea