/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Valkoinen pizza västerbotten juustolla1 pizzataikina400 g kurpitsaa (ilman kuorta) 1 rkl rapsiöljyäRipaus suolaa ja pippuria 150 g västerbotten juustoaNoin 30 g rucolaaNoin ½ dl paahdettuja saksanpähkinöitä
Valmistus:1. Esilämmitä uuni 200 asteeseen.2- Leikkaa kurpitsa viipaleiksi ja laita kulhoon. Sekoita joukkoon öljy, suola ja pippuri. Levitä kurpitsaviipaleet leivinpaperin päälle uunipellille. Paahda kurpitsaa uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes se on pehmeää.3. Nosta uunin lämpötila 225 asteeseen. Kuumenna pelti uunissa.4. Aseta valmiiksi kaulittu pizzataikina leivinpaperille. Levitä juusto ja kurpitsa tasaisesti koko taikinan päälle. Nosta pizza kuumalle pellille ja paista uunissa noin 10 minuuttia, tai kunnes pizzan reunat saa kullanruskean värin.5. Koristele pizza rucolalla ja rouheeksi murskatuilla saksanpähkinöillä ja tarjoile heti!

Valkoinen pizza västerbotten juustolla

Valmista herkullinen valkoinen pizza eli pizza blanco, jossa on kermaista västerbotten juustoa, kurpitsaa ja rouskuvia saksanpähkinöitä. Viimeistele tuoreella rucolalla raikkaan vivahteen saamiseksi. Pizza Blanco tulee ihastuttamaan makunystyröitäsi ja yllättämään vieraasi. Anna luovuutesi virrata keittiössä ja nauti tästä herkullisesta makuyhdistelmästä!
Valkoinen pizza pizza blanco saksanpähkinät västerbotten juusto kurpitsa pizza resepti
Ainekset
1 pizzataikina
400 g kurpitsaa (ilman kuorta)
1 rkl rapsiöljyä
Ripaus suolaa ja pippuria
150 g västerbotten juustoa
Noin 30 g rucolaa
Noin ½ dl paahdettuja saksanpähkinöitä

Valmistus:

1. Esilämmitä uuni 200 asteeseen.
2- Leikkaa kurpitsa viipaleiksi ja laita kulhoon. Sekoita joukkoon öljy, suola ja pippuri. Levitä kurpitsaviipaleet leivinpaperin päälle uunipellille. Paahda kurpitsaa uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes se on pehmeää.
3. Nosta uunin lämpötila 225 asteeseen. Kuumenna pelti uunissa.
4. Aseta valmiiksi kaulittu pizzataikina leivinpaperille. Levitä juusto ja kurpitsa tasaisesti koko taikinan päälle. Nosta pizza kuumalle pellille ja paista uunissa noin 10 minuuttia, tai kunnes pizzan reunat saa kullanruskean värin.
5. Koristele pizza rucolalla ja rouheeksi murskatuilla saksanpähkinöillä ja tarjoile heti!

Jätä arvostelu