/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Tenderflame Käyttöopas 2024

Kynttilälyhdyt ja tulisijat sisä- ja ulkokäyttöön
Tenderflame Käyttöopas 2024
Tenderflame Käyttöopas 2024
Tenderflame on norjalainen innovatiivinen brändi, joka myy ympäristöystävällisiä ja turvallisia tulisijoja ja lyhtyjä, joissa käytetään ainutlaatuista polttotekniikkaa. Tämä tekniikka mahdollistaa puhtaan ja turvallisen liekin ilman savua tai nokea, mikä tekee lyhdyistä ihanteellisia käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa.

Näin sytytät Tenderflame lyhdyn

Tenderflame -lyhdyn sytyttämistapa vaihtelee hieman riippuen siitä, minkä mallin omistat. Kaikissa lyhdyissä on kuitenkin yhteistä se, että lyhdyssä ei saa olla liikaa polttoainetta, jotta metallilevy, johon teräsvillan on kiinnitetty, ei peity.

5 vinkkiä Tenderflame -lyhdyn sytytykseen:

  • Ota lyhtysi esille ja aseta se tasaiselle alustalle.
  • Avaa polttoainesäiliö ja kaada varovasti Tenderfuel :ia suositellulle tasolle. Varmista, ettei lyhty ole liian täynnä polttoainetta. Kaada hieman Tenderfuelia myös sydämen päälle.
  • Sytytä sydänlanka varovasti. Ole kärsivällinen - saatat joutua pitämään sytytintä sydäntä vasten jopa 10 sekuntia.
  • Monissa Tenderflame -lyhdyissä on mekanismi liekin koon säätämiseksi. Jos lyhdyssäsi on tämä toiminto, voit säätää liekin haluamallesi tasolle sen sytyttämisen jälkeen.
  • Älä koskaan koske lasia, kun lyhty palaa, koska lasi kuumenee.

Käytä Tenderflamea vapaasti ulkona - mutta ota se sisälle sateen sattuessa

Tenderflamen lyhdyt ja tulisijat sopivat erinomaisesti myös ulkokäyttöön. Ne luovat tunnelmallisen ilmapiirin niin parvekkeella kuin terassillakin. Muista kuitenkin ottaa lyhdyt sisään tai peittää tulisijat sateen sattuessa, sillä jos teräsydän joutuu kosketukseen veden kanssa, liekistä "pomppaa" kipinöitä, kunnes sydän on kuivunut.

Näin sammutat Tenderflame -lyhtysi

Kun haluat sammuttaa Tenderflamen pienemmän lyhdyn, voit sammuttaa sen puhaltamalla. Suurempia lyhtyjä ja tulisijoja varten on olemassa sammutuskansi, jolla voit sammuttaa liekin. Aseta vain kansi vekan päälle ja liekki sammuu.

Tenderfuel – ympäristöystävällinen, turvallinen ja puhdas polttoaine


Tenderfuel on ympäristöystävällinen ja myrkytön polttoaine, joka on kehitetty palamaan turvallisesti ja puhtaasti. Tenderfuelia ei luokiteta syttyväksi aineeksi, koska neste syttyy vain yhdessä Tenderflame teräsvillan kanssa, eikä sen polttaessa synny nokkaa tai myrkyllisiä hiukkasia.

Tenderfuelin paloaika vaihtelee muun muassan lyhdyn koosta ja liekin säädöstä riippuen. Tenderfuel voi yleensä palaa useita tunteja yhdellä täytöllä. Tyypillisessä Tenderflame-tuotteessa paloaika voi olla noin 3–5 tuntia per 100 ml polttoainetta. Suuremmat tulisijat tai lyhdyt, joilla on suurempi polttoainekapasiteetti, voivat palaa pidempään, joskus jopa 8–10 tuntia tai enemmän yhdellä täytöllä.

Tenderfuel polttoainetta voidaan ostaa meiltä Cerveralta 0,7 - 10 litran pakkauksissa.

Tenderflame - innovatiivinen toiminto ja muotoilu

Se on polttoainesäiliön ja patentoidun terässydämen yhdistelmä, jossa käytetään erityistä, vesiliukoista polttoainetta (Tenderfuel), mikä tekee Tenderflamen kynttilälyhdyistä ainutlaatuisia. Terässydän, joka ei tuhoudu eikä pala, kuljettaa polttoaineen säiliöstä liekkiin. Neste lämpenee ja syttyy, luoden vakaan ja hallitun tulen. Terässydämen innovatiivinen muotoilu varmistaa, että polttoainetta käytetään tehokkaasti ja tasaisesti, mikä johtaa pidempään paloaikaan perinteisiin kynttilöihin verrattuna. Teräsvilla ei voi palaa yksinään, eikä polttoainetta voi saada palamaan ilman villaa. Ne palavat ainoastaan yhdessä.