/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Laskiaisletut8 kappaletta 2 kananmunaa3 dl maitoa1 1/2 dl vehnäjauhoja2 tl vaniljasokeria1 mm suolaa1 tl kardemummaa3 rkl voitaTÄYTE2 dl kermaaRaastettua mantelimassaa ja vähän maitoaTomusokeria
Valmistus: 1. Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita joukkoon maito.2. Lisää vehnäjauhot, vaniljasokeri, suola, kardemumma ja sulatettu voi. Sekoita tasaiseksi taikinaksi ja anna taikinan turvota noin 10 minuuttia.3. Kuumenna paistinpannu ja sulata siinä rasva. Paista taikinasta kullanruskeita ohukaisia.4. Sekoita raastettu mantelimassa ja maito. Vatkaa kerma.6. Pursota mantelimassa ja kerma ohukaisen keskelle ja kääri ohukainen wrapiksi.7. Sirottele päälle tomusokeria. Valmis!

Laskiaisletut

Koe ainutlaatuinen käännös perinteisestä laskiaispullasta - Laskiaispannukakut! Nämä herkulliset ohukaiset ovat täytetty kermalla, raastetulla mantelimassalla ja tomusokerilla. Kokeile meidän reseptiä ja tarjoile niitä aamiaisella, brunssilla tai kahvitauolla!
pannukakku letut lettutaikina täytetyt letut
Ainekset
8 kappaletta

2 kananmunaa
3 dl maitoa
1 1/2 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
1 mm suolaa
1 tl kardemummaa
3 rkl voita

TÄYTE
2 dl kermaa
Raastettua mantelimassaa ja vähän maitoa
Tomusokeria

Valmistus:

1. Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita joukkoon maito.
2. Lisää vehnäjauhot, vaniljasokeri, suola, kardemumma ja sulatettu voi. Sekoita tasaiseksi taikinaksi ja anna taikinan turvota noin 10 minuuttia.
3. Kuumenna paistinpannu ja sulata siinä rasva. Paista taikinasta kullanruskeita ohukaisia.
4. Sekoita raastettu mantelimassa ja maito. Vatkaa kerma.
6. Pursota mantelimassa ja kerma ohukaisen keskelle ja kääri ohukainen wrapiksi.
7. Sirottele päälle tomusokeria. Valmis!

Jätä arvostelu