Laskiaispannukakut

Valmistus:

1. Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita joukkoon maito.

2. Lisää vehnäjauhot, vaniljasokeri, suola, kardemumma ja sulatettu voi. Sekoita tasaiseksi taikinaksi ja anna taikinan turvota noin 10 minuuttia.

3. Kuumenna paistinpannu ja sulata siinä rasva. Paista taikinasta kullanruskeita ohukaisia.

4. Sekoita raastettu mantelimassa ja maito. Vatkaa kerma.

6. Pursota mantelimassa ja kerma ohukaisen keskelle ja kääri ohukainen wrapiksi.

7. Sirottele päälle tomusokeria. Valmis!

Laskiaispannukakut

pannukakku letut lettutaikina täytetyt letut
Ainekset
8 kappaletta
2 kananmunaa
3 dl maitoa
1 1/2 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
1 mm suolaa
1 tl kardemummaa
3 rkl voita
TÄYTE
2 dl kermaa
Raastettua mantelimassaa ja vähän maitoa
Tomusokeria

Valmistus:

1. Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita joukkoon maito.
2. Lisää vehnäjauhot, vaniljasokeri, suola, kardemumma ja sulatettu voi. Sekoita tasaiseksi taikinaksi ja anna taikinan turvota noin 10 minuuttia.
3. Kuumenna paistinpannu ja sulata siinä rasva. Paista taikinasta kullanruskeita ohukaisia.
4. Sekoita raastettu mantelimassa ja maito. Vatkaa kerma.
6. Pursota mantelimassa ja kerma ohukaisen keskelle ja kääri ohukainen wrapiksi.
7. Sirottele päälle tomusokeria. Valmis!

Muut reseptit

Jätä arvostelu