Laskiaispannukakut8 kappaletta 2 kananmunaa3 dl maitoa1 1/2 dl vehnäjauhoja2 tl vaniljasokeria1 mm suolaa1 tl kardemummaa3 rkl voitaTÄYTE2 dl kermaaRaastettua mantelimassaa ja vähän maitoaTomusokeria
Valmistus: 1. Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita joukkoon maito.2. Lisää vehnäjauhot, vaniljasokeri, suola, kardemumma ja sulatettu voi. Sekoita tasaiseksi taikinaksi ja anna taikinan turvota noin 10 minuuttia.3. Kuumenna paistinpannu ja sulata siinä rasva. Paista taikinasta kullanruskeita ohukaisia.4. Sekoita raastettu mantelimassa ja maito. Vatkaa kerma.6. Pursota mantelimassa ja kerma ohukaisen keskelle ja kääri ohukainen wrapiksi.7. Sirottele päälle tomusokeria. Valmis!

Laskiaispannukakut

pannukakku letut lettutaikina täytetyt letut
Ainekset
8 kappaletta
2 kananmunaa
3 dl maitoa
1 1/2 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
1 mm suolaa
1 tl kardemummaa
3 rkl voita
TÄYTE
2 dl kermaa
Raastettua mantelimassaa ja vähän maitoa
Tomusokeria

Valmistus:

1. Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita joukkoon maito.
2. Lisää vehnäjauhot, vaniljasokeri, suola, kardemumma ja sulatettu voi. Sekoita tasaiseksi taikinaksi ja anna taikinan turvota noin 10 minuuttia.
3. Kuumenna paistinpannu ja sulata siinä rasva. Paista taikinasta kullanruskeita ohukaisia.
4. Sekoita raastettu mantelimassa ja maito. Vatkaa kerma.
6. Pursota mantelimassa ja kerma ohukaisen keskelle ja kääri ohukainen wrapiksi.
7. Sirottele päälle tomusokeria. Valmis!

Muut reseptit

Laskiaisen prinsessakakku
Laskiaisen prinsessakakku
Laskiaiskääretorttu
Laskiaiskääretorttu
Mini - laskiaispullat
Mini - laskiaispullat

Jätä arvostelu