
Valmistus:
Pullataikina
2. Lisää sokeri, vaniljajauhe, vaniljasokeri ja vastajauhettu kardemumma. Lisää myös pieni määrä voita ja puolet jauhoista.
3. Vaivaa tahmeaksi taikinaksi ja lisää vähitellen loput voista ja jauhoista. Lisää lopuksi suola.
4. Vaivaa taikinaa vähintään 10 minuuttia koneessa tai kaksi kertaa niin kauan käsin.
5. Anna taikinan kohota liinalla peitettynä noin kaksi tuntia.
6. Kumoa taikina jauhotetulle työtasolle ja jaa se samankokoisiin osiin, noin 25 g/kappale. Pyörittele ne pikkupulliksi ja anna niiden kohota noin 30 minuuttia pellillä liinan alla.
7. Paista pullia uunissa noin 10-12 minuuttia, 200 asteessa.
Mantelitäyte
Laskiaispullien kokoaminen
2. Vatkaa kuohukerma vaahdoksi, täytä pursotinpussi ja pursota kerma mantelitäytteen päälle.
3. Aseta kannet kerman päälle ja sirottele päälle tomusokeria, pähkinöitä ja kardemummaa.
4. Tarjoile ja nauti!
Mini - laskiaispullat
Valmistus:
1.Murenna hiiva yleiskoneeseen ja liuota se kädenlämpöiseen maitoon.
Sekoita kaikki ainekset paitsi maito monitoimikoneessa tai käsin. Lisää maito vähän kerrallaan ja sekoita tasaiseksi seokseksi. Täytä pursotinpussi mantelitäytteellä.
1. Halkaise jäähtyneet pullat ja täytä ne mantelitäytteellä.