/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Huomenlahja

Huomenlahja on perinteinen lahja, jonka aviomies tai vaimo antaa toiselleen hääyön jälkeisenä aamuna. Se on symbolinen ele, jota usein käytetään ilmaisemaan rakkautta ja sitoutumista toisiaan kohtaan.
Huomenlahja
Huomenlahja

Anna huomenlahja, jota voitte käyttää päivittäin

Huomenlahjan valinta voi vaihdella suuresti - se voi olla jotain henkilökohtaista tai käytännöllistä. Monet valitsevat lahjan, joka on erityisen merkityksellinen ja henkilökohtainen, kuten korun tai esineen, joka edustaa heidän suhdettaan. Toiset saattavat valita käytännöllisen lahjan, kuten kodinkoneen tai esineen, joka helpottaa arkea yhdessä.

Huomenlahja - Lahja vaimolle

Anna lahjaksi jotain, mitä voitte käyttää päivittäin. Kodinkone, kuten leivänpaahdin tai ylellinen espressokone, jolla saatte hyvän alun päivälle uudessa avioliitossanne. Tai miksi ei kauniit samppanjalasit, joilla voitte koristella kaikki tulevat juhlapöydät ja myös juhlia ensimmäistä hääpäiväänne!

Huomenlahja - Lahjaideat aviomiehelle

Valitse huomenlahjaksi jotain käytännöllistä, josta voitte nauttia yhdessä. Tyylikkäät lasit ja aamiaistarjotin, josta voitte nauttia aamupalan sängyssä. Jos pidätte ruoanlaitosta on laadukas keittiöväline tai keittiökone upea valinta. Valitse esimerkiksi aifryer, hiiliteräspannu tai maidonvaahdotin.
Finns i lager
Varumärke

    S

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
24928 tuotteita
Näyttää 40 / 24928 tuotetta